A OnePlus új tabletet és órát mutatott be

2024.06.28| Android Police

Kínában bemutatták a OnePlus Tablet Pro-t Snapdragon 8 Gen 3 chippel, és feltételezhető, hogy ez az eszköz a közeljövőben OnePlus Pad 2 néven kerül a nemzetközi piacokra.

  • A OnePlus Watch 2C-t is bemutatták Kínában, iOS támogatással és új dizájnnal, amely ára 247 USD-nek megfelelő összeg.
  • A OnePlus Buds 3 új Khaki Green színben is megjelent, míg a Ace 3 Pro okostelefon debütált a "Glacier Battery" technológiával.

A OnePlus hivatalos június 27-i termékbemutató eseménye véget ért, és rengeteg újdonságot mutattak be. Az esemény előtt számos kiszivárgás és pletyka jelent meg a OnePlus közelgő eszközeiről, a kínai Shenzhen székhelyű vállalat pedig nemrég a Weibo kínai közösségi platformon felfedte, mit fog bemutatni az eseményen. 

Most, hogy a bemutató véget ért, itt az ideje, hogy sorba vegyük az új eszközöket fontosságuk és a nemzetközi piacokra való bekerülésük lehetősége szerint. Fontossági sorrendben az eszközök a következők: OnePlus Tablet Pro, OnePlus Watch 2, új OnePlus Buds 3 színváltozat, és a OnePlus Ace 3 Pro.

OnePlus Tablet Pro

A OnePlus Tablet Pro nem mutat jelentős dizájnváltozást, és pontosan úgy néz ki, mint ahogyan a OnePlus Pad-et ismerjük. Kínában két színváltozatban érhető el: 'Space Gray' és 'Khaki Green'. A 'Khaki Green' szín gyakorlatilag egy olívazöld árnyalat, amely enyhén eltér a nálunk elérhető 'Halo Green' színváltozattól.

A OnePlus új tabletet és órát mutatott be

Az új tablet 8GB/128GB, 8GB/256GB, 12GB/256GB és 16GB/512GB változatokban érhető el, így felülmúlja a OnePlus Pad egyedüli 8GB/128GB modelljét.

A OnePlus Tablet Pro az első tablet, amely a Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 chipet használja, ami jelentősen növeli a teljesítményét és az akkumulátor hatékonyságát.

A OnePlus új tabletet és órát mutatott be

Az új tablet ugyanazt a 11,6 hüvelykes 144Hz-es kijelzőt kínálja, és a Qualcomm chipnek köszönhetően akár három játékot is zökkenőmentesen futtathat egyszerre, átlagosan 119 fps sebességgel MOBA játékok esetében, 89 fps sebességgel versenyző lövöldözős játékok esetében, és 59 fps sebességgel nyílt világú mobiljátékok esetében.

OnePlus Watch 2C

A OnePlus Watch 2C két színváltozatban érhető el: 'Meteorite Black' és 'Nebula Green'. A második digitális korona szerepe jelenleg nem ismert, és az információk kínai nyelvűek, ami nem segít a megértésben.

A OnePlus új tabletet és órát mutatott be

A Watch 2C ugyanazokat a szokásos egészségügyi nyomkövető funkciókat kínálja, mint az O2, pulzus, véroxigén és alvás nyomon követése, valamint a kettős frekvenciájú GPS a nyomvonal követéséhez, futás közbeni testtartás felismerése és egy "professzionális sportmód".

A Watch 2C támogatja az eSIM-eket, ami azt jelenti, hogy telefonhívásokat kezdeményezhet és fogadhat anélkül, hogy a mobiltelefonját használná, valamint bizonyos autómodellek feloldását NFC segítségével. A Watch 2C 1799 jüanról indul, ami körülbelül 247 USD-nak felel meg, így jelentősen olcsóbb, mint a Watch 2.

A OnePlus új tabletet és órát mutatott be

OnePlus Buds 3 és OnePlus Ace 3 Pro

A OnePlus Buds 3 új 'Khaki Green' színváltozatban is bemutatkozott, amely megegyezik a OnePlus Tablet Pro ugyanezen nevű színváltozatával. Valószínű, hogy ez a színváltozat is megjelenik majd a nemzetközi piacokon, tekintve, hogy a Buds3 nálunk is elérhető.

A OnePlus új tabletet és órát mutatott be

Az Ace sorozat kizárólag Kínában érhető el, és nem várjuk, hogy ez változni fog az Ace 3 Pro esetében sem. Ami érdemes megemlíteni, hogy ez az első OnePlus okostelefon, amely az új 'Glacier Battery' technológiát tartalmazza, amely négy év használat után is ígéri, hogy az akkumulátor kapacitása 80%-át megőrzi. Ezt a technológiát várhatóan a jövőbeni OnePlus zászlóshajókban is látni fogjuk, amelyek a nemzetközi piacokra is eljutnak.

A OnePlus új tabletet és órát mutatott be

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei