A Samsung ejtette a Galaxy J szériát

2019.04.10| Phone Arena

A gyártó leállítja a Galaxy J termékcsaládot, helyét a Galaxy A széria veszi át.

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Érdekes, hogy az abszolút belépőszintet jelentő J modelleket az A tagok veszik át, a korábbi névadásnál ugyanis az A-k lényegesen magasabb tudást és árcédulát képviseltek. Szerencsére a Samsung a módosítással együtt erősen ki is bővíti az A kínálatot, így a megfizethető okostelefonokról nem kell lemondania a szűkebb pénztárcával rendelkezőknek sem. A J széria befejezésében közrejátszhat a gyengébb siker, ugyanis a feltörekvő konkurencia sok esetben lényegesen erősebb tudást, ám olcsóbb árat kínált ki, érdemes megnézni a Honor vagy a Xiaomi modelleket az olcsó árszegmensben.

A Samsung ejtette a Galaxy J szériát

A Samsung Malajzia hónap elején mutatta be a videót, amely elindította a hírt egyáltalán. A bejelentés nem meglepő annak fényében, hogy a cég idén csak Galaxy A és Galaxy M modelleket mutatott be. Bár első ránézésre a két termékcsalád közel egyformának tűnik, világszerte nem minden készülék lesz elérhető, az olcsóbb, belépő szintű modellekkel főként a fejlődő országokat célozza a Samsung. A videó kiemeli a Galaxy A sorozat néhány főbb jellemzőjét, úgymint a hosszú üzemidő, a gyorstöltés, a több kamerás rendszer és a kijelzőbe épített ujjlenyomat-olvasó. Természetesen nem minden A modell tudja ezeket a funkciókat, de az összes legalább egyet fel tud mutatni ezek közül.

Az M sorozat főként a feltörekvő piacokon várható, például Indiában, jelenleg a Samsung lényegesen többet nyer a zászlóshajók értékesítésé, mint az olcsó okostelefonokból, viszont a középkategória már kérdéseket vet fel. A Samsung idén az A sorozatból öt modellt bejelentett – A10, A20, A30, A50, A70 – és még legalább három várja, hogy bemutatkozhasson – A60, A80, A90. A Galaxy J telefonok mostantól kezdve legfeljebb a szükséges biztonsági frissítéseket kapják meg, így azok a készülékek, amelyekre nem érkezett meg az Android 9 Pie OS, már nem is fog.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei