A Samsung új telefonja a játékokkal is harcba száll...

2024.07.01| SamMobile

A Galaxy S25-ről szóló pletykák izgalmas újdonságokat ígérnek, amelyek a Samsung 2024-es csúcstelefonjait a technológia élvonalába helyezhetik.

A Galaxy S25-ről vad pletykák keringnek, amelyek szerint a Samsung 2024-es csúcstelefonjai radikálisan új dizájnt és erősebb chipeket kapnak. Egyes források azt állítják, hogy a dél-koreai óriás elhagyja a saját fejlesztésű chipjeit, és akár MediaTek chipeket is használhat, ami a vállalat történetében először fordulna elő.

Egy friss jelentés szerint a Galaxy S25 sorozat legalább néhány készüléke a Snapdragon 8 Gen 4 chipre épülhet, amely valódi játékerőművé teszi azokat. A kínai tippadó, a Digital Chat Station szerint a Snapdragon 8 Gen 4 mesterséges intelligenciával működő képkocka-generáló technológiával rendelkezik, amely hasonló az AMD FSR-hez és az Nvidia DLSS-éhez. Ennek köszönhetően a Genshin Impact 1080p felbontásban és 120 fps sebességgel is futtatható lenne, szemben a Snapdragon 8 Gen 3-mal, amely maximális grafikai beállítások mellett csak 60 fps-t tudott produkálni.

A Samsung új telefonja a játékokkal is harcba száll...

Az AI-alapú képkockagenerálás növeli a játékok simaságát, bár nagyobb bemeneti késleltetést és grafikai hibákat is eredményezhet. Az, hogy a Qualcomm miként kezeli ezeket a kihívásokat, 2024 októberében derül ki, amikor bemutatják a következő zászlóshajó chipet. A Snapdragon 8 Gen 4 egyedi Oryon CPU-magokkal és Adreno 830 GPU-val (935 MHz-es órajelen) érkezik, és a TSMC 3 nm-es folyamatcsomópontján készül. Ha a chip valóban olyan erős, mint a pletykák sugallják, akkor az AAA játékcímek, mint az Assassin's Creed: Mirage és a Resident Evil Village, hamarosan elérhetőek lehetnek androidos telefonokon is. Ez jelentős előrelépést jelentene az okostelefonos játékok világában, ahol eddig az iPhone 15 Pro sorozat által kínált A17 Pro chip volt az etalon. A Galaxy S25 ezzel a chipkészlettel új mércét állíthat fel a mobiljátékok terén, és még nagyobb nyomást gyakorolhat az Apple-re és más versenytársakra.

A Samsung új telefonja a játékokkal is harcba száll...

A Samsung jelenlegi stratégiája még nem teljesen világos, ugyanis kérdéses, hogy a Snapdragon 8 Gen 4 chipet kizárólag a Galaxy S25 Ultra modellben alkalmazzák-e, vagy a standard - esetleg a Plus változatokban is. A pletykák szerint a chip gyártása drágább, mint elődjéé, ami hatással lehet a készülékek árazására is. Az viszont biztos, hogy a Samsung minden eddiginél nagyobb hangsúlyt fektet a teljesítményre és az innovációra, hogy megőrizze vezető szerepét a piacon.

Összességében a Galaxy S25 ígéretesnek tűnik, és ha a pletykák beigazolódnak, a Samsung újra magasra teheti a lécet a csúcskategóriás okostelefonok piacán. A vadonatúj dizájn és a rendkívül erős hardver kombinációja vonzó választássá teheti a készüléket mindazok számára, akik a legújabb technológiai újításokat keresik. Az elkövetkező hónapokban minden bizonnyal további részletek derülnek majd ki, amelyek még inkább felforrósítják a várakozást a Galaxy S25 körül.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei