Ezek a legjobb Galaxy Buds 3 Pro funkciók, amikről tudnod kell

2024.07.15| SamMobile

A Samsung bemutatta két új vezeték nélküli fülhallgatóját, a Galaxy Buds 3-at és a Galaxy Buds 3 Pro-t.

Mindkét fülhallgatónak vadonatúj dizájnja van, javított hangminőséggel és tisztább hívásminőséggel. Ebben a cikkben bemutatjuk a legfontosabb Galaxy Buds 3 funkciókat, amikről tudnod kell. A Galaxy Buds 3 Pro-val a Samsung minden területen javított a Galaxy Buds 2 Pro-hoz képest. Javították a hívásminőséget, a zene minőségét, a vezérlést, a testreszabhatóságot, a tartósságot és az akkumulátor üzemidjét.

Íme az öt legfontosabb fejlesztés:

Kettős meghajtó rendszer és új vezeték nélküli kodek

A vezeték nélküli fülhallgatók legfontosabb aspektusa a hangminőségük. A Samsung javította ezt a Galaxy Buds 3 Pro új kettős meghajtó rendszerével és magasabb minőségű audiokodekeivel.

A Galaxy Buds 3 Pro egy 10,5 mm-es dinamikus meghajtóval és egy 6,1 mm-es sík meghajtóval rendelkezik. A sík meghajtókat általában a vokálokhoz és a magas frekvenciájú hangokhoz használják, ezek magasabb részletességgel és szélesebb hangterjedelemmel rendelkeznek.

Ezek a legjobb Galaxy Buds 3 Pro funkciók, amikről tudnod kell

A Samsung bevezette az új, magasabb minőségű vezeték nélküli audiokodeket, a Samsung Seamless Codec Ultra High Quality-t (SSC UHQ). Ez 24 bites 96KHz mintavételi sebességet és közel veszteségmentes hangot kínál. Továbbra is támogatják az AAC és SBC kodekeket is. Az új audio meghajtó rendszer és az SSC UHQ kodek kombinációja javított hangminőséget biztosít.

Ezek a legjobb Galaxy Buds 3 Pro funkciók, amikről tudnod kell

Jobb hívásminőség AI-jal

A Galaxy Buds 3 Pro szárakkal rendelkezik, ami nagy dizájnváltás az előző generációs Galaxy Buds-hoz képest. Néhány ember talán nem kedveli a szárakat, de ezek közelebb hozzák a mikrofonokat a szájhoz, lehetővé téve a hang tisztább rögzítését.

A Samsung egy Super Wideband (SWB) Call nevű funkciót is használ, amely 16KHz szélességű hangszélességet rögzít, gazdagabb és természetesebb hívásminőséget biztosítva.

Ezek a legjobb Galaxy Buds 3 Pro funkciók, amikről tudnod kell

Ezek mellett a Samsung a Galaxy AI-t használja a zajos környezetekben elveszett hanginformációk helyreállítására. A gépi tanulás (ML) segítségével történik ez.

Ezekkel a változtatásokkal és fejlesztésekkel a Samsung szerint a Galaxy Buds 3 Pro sokkal jobb hívás hangminőséget kínál, mint a Galaxy Buds 2 Pro.

Megbízhatóbb vezérlés

A szárak megbízhatóbb és könnyebben használható vezérlést is hoznak. Csípéssel lejátszhatod vagy szüneteltetheted a zenét, válthatsz az ANC és a Környezeti módok között, és elfogadhatod vagy elutasíthatod a hívásokat.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A szárakon fel- vagy lefelé is húzhatod az ujjad a hangerő beállításához. Ezek a gesztusok megbízhatóbbak, mint az érintőgesztusok a Galaxy Buds 2 Pro és az előző generációs Galaxy Buds esetében.

Ezek a legjobb Galaxy Buds 3 Pro funkciók, amikről tudnod kell

Adaptív ANC és Adaptív EQ

A Galaxy Buds 3 Pro a Galaxy AI-t használja az ANC és az audio equalizer beállítására a helyzet szerint. Az Adaptív ANC funkció beállítja az aktív zajszűrés és az audio átengedés erősségét a környezeti hangok alapján.

Ha egy sziréna szól vagy egy személy beszél közvetlenül előtted, a Galaxy Buds 3 Pro csökkenti az ANC-t és lehetővé teszi a külső hangok átengedését a füledbe, lehetővé téve, hogy tudatában maradj a fontos dolgoknak körülötted.

Ezek a legjobb Galaxy Buds 3 Pro funkciók, amikről tudnod kell

A zenelejátszás közben nem kell folyamatosan váltogatni a több equalizer előre beállított módja között, mivel az új fülhallgatók automatikusan beállítják az equalizer beállításokat a hallgatott zenei műfaj alapján.

IP57 minősítés

A Galaxy Buds 3 Pro tartósabb, mint elődei. A fülhallgatók IP57 minősítéssel rendelkeznek a por- és vízállóság érdekében, hogy ellenálljanak az esőnek és az esetleges medencébe vagy tengerpartra történő eséseknek. Ez egy javulás a Galaxy Buds 2 Pro IPX7 minősítéséhez képest, amely nem rendelkezett porállósággal. 

Ezek a legjobb Galaxy Buds 3 Pro funkciók, amikről tudnod kell

Ezen fejlesztések mellett a Galaxy Buds 3 Pro hosszabb ideig is bírja, mint a Galaxy Buds 2 Pro. Az új vezeték nélküli fülhallgatók akár 7 órát is bírnak egyetlen töltéssel, és akár 30 órát a töltőtokkal, ha az ANC ki van kapcsolva. Ha az ANC be van kapcsolva, a fülhallgatók 6 órát is bírnak, míg a teljes lejátszási idő a tokkal 30 óra marad.

A Galaxy Buds 3 Pro szárainak fancy ‘Blade Lights’ is vannak, amelyek mutatják az akkumulátor szintjét, és segítenek megtalálni a fülhallgatókat sötét szobákban.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei