Ezt a ziccert hagyta ki a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

2024.07.15| Android Central

Az új Samsung Galaxy Watchok már nem tölthetők fel a Samsung okostelefonokról.

  • A vezeték nélküli árammegosztás, azaz a PowerShare, egy hasznos funkció volt a Samsung okosórák gyors töltéséhez.
  • Azonban a Samsung eltávolította ezt a funkciót a legújabb Galaxy Watch sorozatból egy új érzékelő dizájn miatt, amely növelte a belső töltőtekercs és a töltőfelület közötti távolságot.
  • A Galaxy Watch7 sorozat ezt az új BioActive szenzor készlettel pótolja, amely fejlettebb egészségügyi nyomon követést biztosít, beleértve az előrehaladott glikációs végtermékek (AGE-k) mérését is.

Úgy tűnik, hogy a Samsungnak most más prioritásai vannak. A dél-koreai tech óriás legújabb Galaxy Watch sorozata már nem támogatja a vezeték nélküli töltést kompatibilis okostelefonokról.

Egy nemrégiben frissített támogatói oldalon a Samsung elismerte, hogy eltértek a korábbi Galaxy Watch modellektől. A Galaxy Watch7 és Watch Ultra nem támogatja a párosított Galaxy telefonokról történő vezeték nélküli töltést. Jordy Verboven X felhasználó volt az első, aki észrevette ezt a hiányosságot.

Azok számára, akik nem ismerik, néhány okostelefon rendelkezik egy olyan funkcióval, amely lehetővé teszi, hogy a telefon akkumulátora vezeték nélkül töltse a kompatibilis okosórákat, egyszerűen azáltal, hogy közel helyezzük őket egymáshoz.

A Samsung verzióját PowerShare-nek hívják, és ez elérhető a kedvelt Samsung okosórákon, kivéve a legújabb modelleket. Bár nem volt sokak által gyakran használt funkció, nagyon hasznos volt egy gyors töltéshez, amikor szükség volt rá.

A támogatói oldal szerint a Samsungnak el kellett távolítania ezt a funkciót egy dizájnváltozás miatt. Az új érzékelőkészlet átalakítást igényelte a hátsó üvegen mindkét Watch modellen. Ez a változás növelte a belső vezeték nélküli töltőtekercs és a külső töltőfelület közötti távolságot, így a korábbi vezeték nélküli árammegosztási képesség lehetetlenné vált.

Még vezeték nélküli árammegosztás nélkül is, a Galaxy Watch7 nagy előrelépés az egészségügyi nyomon követésben. Az új BioActive szenzorkészlet pontosabb és részletesebb egészségügyi mutatókat biztosít, mint korábban, legalábbis a Samsung szerint. Különösen abban, hogy képes nyomon követni az előrehaladott glikációs végtermékeket (AGE-ket), értékes betekintést nyújtva a felhasználók metabolikus egészségi állapotába.

Ezt a ziccert hagyta ki a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

A korábbi Galaxy Watch modellek következetesen tartalmazták a vezeték nélküli töltést a Samsung PowerShare technológiájával. Ezért a funkció észrevehető hiánya a Galaxy Watch7 és Watch Ultra modelleken egy kis negatív meglepetésként érkezik.

Az új érzékelő dizájn azt is jelenti, hogy a legjobb eredmények érdekében a Galaxy Watch7 és Watch Ultra mellé csomagolt töltőt kell használni. A régebbi Galaxy Watch töltők használata lelassíthatja a töltést és túlmelegítheti a készüléket. Így a Samsung azt javasolja, hogy maradjun mindenképp a mellékelt töltőnél.

 

 

További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide! További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Hivatalos fotókon a Samsung Galaxy Watch7 és Buds3 család

Hivatalos fotókon a Samsung Galaxy Watch7 és Buds3 család

2024.06.28
| Android Central
Úgy tűnik, a Samsung idén néhány változtatást készít elő új okosórája és fülhallgatója frissítésében.
Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

Ilyen színekben és méretben jön a Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra

2024.06.19
| Android Headlines
A Samsung két új okosóra piacra dobására készül a jövő hónapban. A vállalatnál a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch Ultra készül.
Exkluzív: a Galaxy Watch7-hez egy kedves meglepetés is érkezik

Exkluzív: a Galaxy Watch7-hez egy kedves meglepetés is érkezik

2024.03.25
| SamMobile
A Samsung szokás szerint az idei év második felében dobja piacra új okosóráját.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei