Fotókon az iPhone SE 4 dummyjai!

2024.10.21| 9to5 Mac

Állítólag a nemsokára érkező Apple iPhone SE 4 dummy modelljei láthatóak az alábbi képen, amelyek iPhone 14 dizájnt mutatnak, látszólagos „Plus” méretű opcióval.

A Macotakara japán Apple blog új képeket osztott meg az iPhone SE 4 dummy modelljeiről, amelyek az iPhone 14-hez hasonló formát mutatnak, ahogy azt korábban is várták. A blog kiemeli, hogy ezek kompatibilisek az iPhone 14 tokokkal, és felbukkan egy nagyobb méretű opció is – bár ez valószínűleg nem fog végül piacra kerülni.

Fotókon az iPhone SE 4 dummyjai!

Külső

A dummy modelleken egyetlen hátsó kamera, egy némítókapcsoló (nem pedig akciógomb) látható, valamint egy kisebb notch Face ID-val a tetején. A dummy méretei 146,7×71,5×7,8 mm, ami megegyezik a jelenlegi iPhone 14-ével. A blog szerint az iPhone 14-hez tervezett puha TPU tokok megfelelően illeszkednek, bár a kamera kivágása túl nagy, mivel az iPhone 14-en két kamera van, míg az iPhone SE 4-en csak egy lesz. A némítókapcsoló kissé kisebb, mint az iPhone 14-é, de a hangerőszabályzó gombok és az oldalsó gomb nagyjából ugyanolyan méretűek.

Fotókon az iPhone SE 4 dummyjai!

Fotókon az iPhone SE 4 dummyjai!

Nagyobb méretű opció: valószínűtlen

A blog szerint egy nagyobb méretű opció is megjelenik, amely az iPhone 14 Plus méretével egyezik meg (a blog hibásan 6,5 hüvelykesnek nevezi, valójában 6,7 hüvelykes). Ugyanakkor kevés esély van rá, hogy ez megvalósuljon, mivel korábban egyáltalán nem volt szó arról, hogy nagyobb méretű iPhone SE 4 is érkezne. Bár érdekes lépés lenne, sokan spekuláltak erről korábban, de valószínűleg nem fog megtörténni.

Fotókon az iPhone SE 4 dummyjai!

A Macotakara azt állítja, hogy a „végleges pontos tervezés és a méret növekedése” még nem dőlt el, és esélyes, hogy csak egy méret lesz elérhető.

Összegzés

Függetlenül attól, hogy lesz-e nagyobb méretű opció, az iPhone SE 4 várhatóan jövő tavasszal jelenik meg egy 6,1 hüvelykes OLED kijelzővel, A18 chippel, ami támogatja az Apple Intelligence-t, és egyetlen hátsó kamerával, amely ugyanazt a 48 MP-es szenzort használja, mint az iPhone 15. Emellett várhatóan ez lesz az első iPhone, amelyben az Apple saját fejlesztésű 5G modemje lesz megtalálható.

Te várod már az iPhone SE 4-et? Szerinted lesz nagyobb méretű opció?

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

A Google Wallet végre Samsungon is elérhető a redőnyből

2024.10.14
| Android Authority
Mostantól a Samsung telefonokon is hozzáadható a Google Wallet csempéje a Gyorsbeállításokhoz.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei