HMD Skyline: Lumia visszatér?!

2024.07.02| GSM Arena

A HMD Global hamarosan bemutatja új androidos telefonjait, köztük a régóta várt, Lumia dizájnra emlékeztető Skyline modellt.

Az okostelefonok világában az új modellek megjelenése mindig izgalommal tölti el a technológia iránt érdeklődőket, és úgy tűnik, a HMD Global sem akar csalódást okozni. A kiszivárgott információk alapján a HMD Skyline készüléke már ebben a hónapban debütálhat, és dizájnja nosztalgikus visszatekintést nyújt a korábbi Lumia telefonok világába.

A HMD Global nem aprózza el, hiszen a Skyline az egyik lesz azon 5 (vagy több) új androidos telefon közül, amelyeket a vállalat bemutat. E sorozat része a már hivatalosan bejelentett HMD Pulse trió, valamint a pletykált HMD Atlas is. A további modellek között található a HMD Ridge és a Waylay, melyek olcsó 5G telefonok, valamint a Xenon és a Skyline, amelyek középkategóriás és magas kategóriás 5G modellekként jelennek meg.

HMD Skyline: Lumia visszatér?!

A Skyline dizájnja és specifikációi

Korábban már láthattunk képeket a Skyline-ról, amelyeken egy lyukas szelfikamera látható, ami modern megjelenést kölcsönöz a készüléknek. A legújabb kiszivárgott képek szerint a készülék továbbra is Lumia-szerű dizájnnal rendelkezik, azonban egy másik, notched kamerával rendelkező variáns is felbukkant a képeken. A hátlapon a "50MP OIS Camera" felirat olvasható, ami érdekes, mivel a Skyline állítólag egy 108MP-es főmodullal érkezik majd.

A készüléket egy Unisoc T760 chipset hajtja majd, 8GB RAM-mal és 128/256GB tárhellyel. Az előlapon egy lapos, 6,67"-os OLED panel található (FHD+, 120Hz), míg a hátlapon a fent említett 50MP-es OIS kamera, egy 8MP-es ultraszéles és egy 2MP-es segédkamera kap helyet. Az akkumulátor kapacitása 4900mAh lesz, 33W-os töltéssel.

HMD Skyline: Lumia visszatér?!

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

Árazás és elérhetőség

A kiszivárgott információk alapján a Skyline 400 eurós árkategóriában mozog, a kiskereskedelmi változat pedig 460 euró körül lesz elérhető. A HMD egy másik, még olcsóbb készüléken is dolgozik, amely 6,56 hüvelykes IPS LCD kijelzővel (FHD+, 90Hz), Unisoc T606 chipkészlettel, 50+2MP-es hátlapi és 50MP-es előlapi kamerával, valamint 5000mAh-s akkumulátorral és 20W-os töltéssel rendelkezik. Ez a modell 200 eurós árkategóriában lesz elérhető, két memóriaopcióval: 6/128GB és 8/256GB.

Javíthatóság és fenntarthatóság

A HMD Global továbbra is elkötelezett a fenntarthatóság mellett, ezért az új készülékek közül legalább több is hivatalos javítókészlettel lesz ellátva az iFixit jóvoltából, ami jelentősen megkönnyíti majd a telefonok javíthatóságát.

Összességében a HMD Global új modelljei, különösen a Skyline, izgalmas újdonságokat és nosztalgikus elemeket kínálnak majd a felhasználóknak. A pontos megjelenési dátumot és további részleteket várhatóan hamarosan hivatalosan is bejelentik, így érdemes lesz figyelemmel követni a fejleményeket.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei