Itt a komplett Galaxy A család leírása

2019.02.14| My Smart Price

A Samsung új Galaxy A termékcsaládjának specifikációja teljes egészében kikerült az internetre.

A Samsung frissíti a Galaxy A modelleket és hogy passzoljon a tizedik évforulós Samsung Galaxy S szériához, új számozást kapnak. Február 20-án debütálnak a Galaxy S10 mobilok, a Galaxy M10 és a Galaxy M20 pedig már bemutatkozott. Lássuk az újdonságokat!

A család legkisebb tagja a Samsung Galaxy A10 lesz műanyag burkolattal, 6.2 colos Infinity-V kijelzővel és HD+ felbontással. A V alakú bevágás rejti az 5 megapixeles szelfi kamerát, a készülékházban pedig az Exynos 7888B processzor dolgozik nyolc maggal, 1.6 gigahertzes órajellel, ehhez 3 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely jár. A Galaxy A10 ujjlenyomat-olvasót nem kap, csak a hagyományos nyitási megoldások és arcfelismerő kerül a tudáslistába. Cserébe microSD bővíthetőség, dual SIM támogatás, microUSB port (2019-ben is???) és 4000 mAh-s akkumulátor jellemzi még.

Itt a komplett Galaxy A család leírása

A Samsung Galaxy A30 fényes, továbbra is műanyag készülékházzal rendelkezik. A 6.4 colos Super AMOLED panel full HD+ felbontású, Infinity-U notch, Always On Display és 16 megapixeles szelfi kamera kerül bele. A hátlapra egy 16 megapixeles, f/1.9-es fő, valamint egy 5 megapixeles, f/2.2-es ultraszéles látószögű optika került, a jobb képminőséget Pixel Merging technológia segíti. A kamera funkciókat AR matricák, háttér elmosás, Pro Lighting, téma optimalizáló, szelfi fókusz és okos szépség lehetőségek gazdagítják. A burkolat Exynos 7904 processzort rejt, ehhez 3/32 vagy 4/64 gigabájt összeállítás kérhető, a tárhely további 512 gigabájttal is bővíthető. A funkciók között dual SIM és dual VoLTE támogatás, USB C port, 4000 mAh-s akkumulátor, 15 wattos gyorstöltés és hátlapi ujjlenyomat-olvasó és Dolby Atmos audio is megtalálható.

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A három új modell közül a legerősebb a Samsung Galaxy A50. Méretben és kijelzőben egyezik az A30-cal, azonban az ujjlenyomat-olvasó a kijelzőbe került, a hátlapi kamera fő szenzora 25 megapixel felbontású, f/1.7 rekeszértékkel, a mélység szenzor 5 megapixeles, az ultraszéles látószögű optika pedig 8 megapixel felbontású, f/2.4 értékkel. A Galaxy A50 a többi modellnél jóval erősebb Exynos 9610 chipsettel felvértezett, ehhez 4/64 vagy 6/128 gigabájt kombináció választható. A funkciók között USB C port és gyorstöltést is támogató, 4000 mAh-s akkumulátor is megtalálható.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei