Újabb lépés: A Samsung Galaxy A06 FCC tanúsítványt kapott

2024.07.01| GSM Arena

A Samsung Galaxy A06 közelgő megjelenése egyre több részletet tár fel, mivel az FCC tanúsítványa új információkat közölt az eszközről.

A múlt héten a Geekbench adatbázisában felbukkant a Samsung közelgő középkategóriás telefonja, a Galaxy A06, amely a MediaTek Helio G85 SoC-vel érkezik. Érdekes módon ez a processzor az előző modellben, a Galaxy A05-ben is megtalálható volt. Az új modell most az FCC tanúsítványt is megszerezte, ami számos új információt tárt fel a készülékről.

Az FCC jelentése szerint a Galaxy A06 akkumulátora 4855 mAh kapacitású, ami azt jelenti, hogy a hirdetett tipikus érték 5000 mAh lesz – ugyanaz, mint az előző modell esetében. Ez a kapacitás elegendőnek tűnik a mindennapi használathoz, hosszabb üzemidőt biztosítva a felhasználóknak.

Újabb lépés: A Samsung Galaxy A06 FCC tanúsítványt kapott

A tanúsítványból kiderült, hogy a Galaxy A06 kétsávos Wi-Fi-vel, Bluetooth-szal és 4G LTE-vel rendelkezik. Az 5G támogatás hiányzik, mivel a MediaTek Helio G85 chipset ezt nem teszi lehetővé. Az eszköz méretei 167,3 x 77,31 mm, ami azt jelenti, hogy valamivel kisebb lesz az elődjénél.

A Galaxy A06 tanúsítványai azt mutatják, hogy a Samsung folytatja a középkategóriás készülékei fejlesztését, és bár a hardver jelentős része változatlan maradt, az új modell kisebb mérete és néhány apróbb frissítése továbbra is vonzó választássá teheti a vásárlók számára.

 

Újabb lépés: A Samsung Galaxy A06 FCC tanúsítványt kapott

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

Samsung Galaxy A06: újabb információk a tanúsítvány alapján

A Geekbench adatbázisában a közelmúltban feltűnt Samsung Galaxy A06 újabb mérföldkövet ért el azzal, hogy megkapta az FCC tanúsítványt. Az új modell a MediaTek Helio G85 SoC-vel érkezik, ugyanazzal a processzorral, amely az előző, Galaxy A05 modellben is megtalálható.

A készülék kétsávos Wi-Fi-vel, Bluetooth-szal és 4G LTE-vel rendelkezik, de az 5G támogatás hiányzik, mivel a chipset nem teszi lehetővé ezt a funkciót. Az eszköz méretei 167,3 x 77,31 mm, ami valamivel kisebb, mint a Galaxy A05. A vastagságra vonatkozó információk egyelőre nem állnak rendelkezésre.

Jelenleg ezek a legfontosabb információk a Galaxy A06-ról, de ahogy a készülék további tanúsítványokat szerez, újabb részletek derülhetnek ki. Maradjanak velünk, hogy elsőként értesüljenek a legújabb fejleményekről!

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

A tíz legjobb okostelefon 5 col alatt

2015.02.10
| Phone Arena
Sokan nem rajonganak az évek óta egyre inkább növekvõ kijelzõkért és szeretnének 5 col alatt maradni, hogy még egyszerûen kezelhetõ legyen egy kézzel a mobil és akár a zsebbe is gond nélkül beférjen.
Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

Bemutatjuk 2023 várhatóan legsikeresebb, elérhető árú telefonját

2022.11.16
| Phone Arena
Egy friss Samsung Galaxy A54 5G szivárgás felfedte, mi lehet 2023 legjobb középkategóriás telefonja.
Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

Apple iPhone SE 4: megjelenési dátum, ár, specifikációk, pletykák, stb.

2023.08.10
| Android Authority
Meddig kell várnunk az új olcsó iPhone-ra? Az Apple iPhone SE termékcsaládja már régóta a legolcsóbban megvásárolható új iPhone sorozat.
A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

A Samsung hivatalosan is bejelentette a One UI 6.0-t!

2023.10.06
| SamMobile
A Samsung Developer Conference 2023 tegnap este kezdődött, és az egyik legjobban várt bejelentés a One UI 6.0 volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei