Végre lehet elsődleges e-mail címet változtatni iPhone-on

2024.10.15| Phone Arena

Az iPhone felhasználók végre megváltoztathatják Apple-fiókjuk elsődleges e-mail címét az iOS 18.1 frissítéssel.

Az iOS 18.1 frissítés lehetővé teszi az iPhone-felhasználók számára, hogy közvetlenül az eszközeiken megváltoztassák az Apple-fiókjukhoz tartozó elsődleges e-mail címet, beleértve az iCloud.com, mac.com, vagy me.com címeket is. Ez jelentős változás az Apple korábbi politikájához képest, és nagyobb rugalmasságot biztosít a felhasználók számára fiókjaik kezelésében.

Korábban az elsődleges iCloud e-mail cím megváltoztatása nem volt lehetséges. Ha meggondoltad magad az eredeti választásoddal kapcsolatban, vagy már nem szerettél volna egy adott címet használni, akkor nem volt egyszerű megoldás. Egyetlen alternatíva volt, hogy "álneves" e-mail címeket hoztál létre különböző célokra, de az elsődleges e-mail cím látható maradt bizonyos helyzetekben.

Végre lehet elsődleges e-mail címet változtatni iPhone-on

Az új frissítéssel azonban az Apple leegyszerűsítette a folyamatot. Mostantól a felhasználók megváltoztathatják az Apple-fiókjukhoz kapcsolódó elsődleges e-mail címet. A módosítás után a régi és az új e-mail cím egyaránt használható lesz a bejelentkezéshez, így elkerülhető a régi cím törlésével és az új e-mail cím újra hitelesítésével járó macera.

Az új funkció különösen hasznos azoknak, akik korábban egy @icloud.com, @mac.com, vagy @me.com címet választottak, amit már nem szeretnének használni. Lehet, hogy egy kevésbé komoly címet választottak, de most inkább egy professzionálisabbat használnának. Az is előfordulhat, hogy az élethelyzetük megváltozott, és másik elsődleges e-mail címre van szükségük. Akármi is az ok, az iOS 18.1 frissítés lehetővé teszi az elsődleges e-mail cím egyszerű frissítését.

 

 

További friss Telefongurus hírek erre! További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei