Xiaomi mobilok limitált áron és szülinapi akciózás

2019.03.14| (x)

A Gearbest két Xiaomi okostelefont is leakciózott, ezúttal a Pocophone F1 és a Mi A2 Lite árán lehet spórolni, ha elég gyors az ember.

A kínai gyártó mindent beleadott, hogy hardveresen a csúcsot biztosítsa a vásárlóknak. Nyolcmagos Snapdragon 845 processzor, 6 gigabájt RAM, 128 gigabájt, bővíthető tárhely, Adreno 630 grafikus gyorsító jellemzi az elképesztően gyors telefont. A Pocophone F1 4000 mAh-s akkumulátora USB C porton keresztül tölthető, a 18 wattos gyorstöltés is támogatott. A vezeték nélküli töltés viszont már költségcsökkentés miatt maradt le, ahogy a 6.2 colos 2248×1080 pixel felbontású IPS LCD kijelző sem annyira kiváló, mint a sokkal drágább konkurencia esetében az AMOLED panelek.

Xiaomi mobilok limitált áron és szülinapi akciózás

Xiaomi Pocophone F1 funkciói között megtalálható a két SIM támogatás, a 12+5 megapixeles hátlapi és a 20 megapixeles szelfi kamera, az FM-rádió jelenléte, a 4G hálózati támogatás, az Android 8.1 Oreo rendszer és azon a MIUI 9 csomag. A Pocophone F1 nemzetközi verziója 6+128 gigabájt összeállításban, kizárólag szürke színben most csak 310 dollár, azaz nagyjából 86 ezer forint - szemben a hazai 115 ezer forintos árral -, az áfamentes Netherlands Registered (PDM) szállítás most ajándék. A cikk írásakor már csak 48 példány maradt.

 

A másik akciós modell a fekete színű Mi A2 Lite, amely a hazai hivatalos árhoz képest 7 ezer forinttal olcsóbb. A kínai gyártó készüléke 19:9 képarányú, 5.84 colos kijelzőt tud felmutatni, 2280×1080 pixel felbontással. Az egyre sikeresebb Android 8.1 alapú One rendszer alatt a nyolcmagos, 2 gigahertzes Snapdragon 625 processzor dolgozik 4 gigabájt RAM és 32 gigabájt tárhely mellett.

Xiaomi mobilok limitált áron és szülinapi akciózás

Xiaomi Mi A2 Lite a hátlapon egy 12+5 megapixeles kamerarendszerrel rendelkezik, melyhez mozgásérzékelő autofókusz és jelenetfelismerő is tartozik, a szelfikről az 5 megapixeles optika gondoskodik. Az A2 Lite nemcsak a 3G, de a 4G hálózatokat is ismeri, ahogy a B20-szal sincs gondja, emellett két nanoSIM-et és egy microSD kártyát is befogad egyszerre, ez utóbbiból maximum 256 gigabájtosat kezel. A beépített, 4000 mAh-s akkumulátor hosszú üzemidőt garantál. A Mi A2 Lite 170 dollár fekete színben a Gearbestnél, az áfamentes Netherlands Registered (PDM) szállítás itt is ajándék.

 

Xiaomi mobilok limitált áron és szülinapi akciózás

Érdemes még rápillantani a Gearbest friss akcióira, ugyanis idén ünnepli a weboldal ötödik évfordulóját és aki követi őket, az tudja, hogy most valóban méretes akciók következnek. A már elindult kedvezmények között nemcsak egyszerű akciókat, de időlimites árengedményeket, szerencsekereket, pontgyűjtést és zsákbamacskát is találni.

 

 

Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért! Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Mennyire fontos számodra egy telefon kamerájának minősége?


Nem fontos, ritkán használom a kamerát.
Alapvetően fontos, de nem vagyok profi fotós.
Nagyon fontos, gyakran fotózok és videózok.
Profi fotós vagyok, tehát a legjobb minőség számít.



Korábbi szavazások eredményei