A Samsung One Hand Operation+ frissítés új funkciót hoz a One UI 6-hoz

2023.10.24| SamMobile

Az Android 14 és a Galaxy okostelefonokhoz készült One UI 6.0 mellett a Samsung kiadja a Good Lock új verzióját, a fantasztikus testreszabási alkalmazását, amellyel meglehetősen drasztikus módon módosíthatja telefonja működését.

Olvasson tovább a legfrissebb híreink között! Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Good Lock számos modulja/bővítménye új funkciókat kap a One UI 6.0-val, amelyet a Samsung a bővítmények frissítése révén lassan hozzáad. Ezen a héten a Samsung kiadott egy frissítést a One Hand Operation+ Good Lock beépülő modulhoz, amely néhány testreszabási lehetőséget ad hozzá, köztük egyet, amely kizárólag az Android 14/One UI 6.0-ra vonatkozik.

Az One Hand Operation+ úgy lett kialakítva, hogy kényelmesebbé tegye az egykezes kezelést anélkül, hogy a teljes felhasználói felületet lecsökkentené (így működik a szokásos egykezes mód, amely minden Galaxy eszközön előre telepítve van). Ennek egyik módja az, hogy lehetővé teszi, hogy a képernyő bal és jobb oldalán mozdulatokat adjon hozzá különféle műveletek végrehajtásához, alkalmazások megnyitásához stb.

Különböző műveleteket rendelhet az egyenes behúzáshoz bármelyik élről, illetve az átlósan felfelé és lefelé történő behúzáshoz; az egyik ilyen művelet lehet a gyorsindító, amely alapvetően a kedvenc alkalmazások listáját jeleníti meg a gyors hozzáférés érdekében, és itt ad hozzá új lehetőségeket a legújabb One Hand Operation+ frissítés.

Most, ha hozzárendel egy kézmozdulatot a gyorsindító megnyitásához, beállíthatja, hogy a legutóbb megnyitott alkalmazásai a kedvenc alkalmazások listája előtt jelenjenek meg. Az alkalmazás ikonjának hosszan lenyomásával osztott képernyős módban vagy felugró ablakban is megnyithatja őket. Ez utóbbi valamiért csak a One UI 6.0-ban érhető el, de az előbbi a One UI meglévő verzióin is működik.

A Samsung One Hand Operation+ frissítés új funkciót hoz a One UI 6-hoz

Samsung One Hand Operation+

A frissítés eltávolítja a „fogantyú elrejtése” opciót is a hozzárendelhető műveletek listájáról, így a továbbiakban nem lehet a One Hand Operation+ letiltására használni a csúsztatási mozdulatokat. Néhány általános hibajavítást és stabilitási fejlesztést is tartalmaz.

A One Hand Operation+ legújabb – 6.6.19-es – verzióját letöltheti a Galaxy Store vagy a Play Áruházból. Ha nem tud hozzáférni az alkalmazásboltokban, ami abban az esetben történik, ha a Good Lock nem érhető el az Ön országában, letöltheti az alkalmazás telepítőfájlját az APK Mirror alkalmazásból a telefonra, és manuálisan telepítheti a fájl elérésével a saját fájlokon vagy bármely fájlkezelőn keresztül. 

Az alkalmazás telepítése/frissítése után a kézmozdulatok engedélyezéséhez és a gyorsindításhoz való hozzárendeléséhez nyissa meg az alkalmazást, engedélyezze a képernyő tetején található kapcsolóval, majd koppintson a Bal vagy a Jobb fogantyú elemre attól függően, hogy a képernyő melyik oldalát használja. Ha szeretné a kézmozdulatokat, válassza ki a három csúsztatási lehetőség egyikét, majd görgessen le, és válassza a Gyorsindító lehetőséget. A Gyorsindító testreszabásával engedélyezheti a legutóbbi alkalmazások megjelenítését és egyéb beállítások elvégzését a mellette lévő kerék ikon segítségével.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:
messenger whatsapp facebook twitter email




Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok



iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.

Mobiltelefon kérdések-válaszok
TELEFONOK GYORSLISTA
Márka :

Tipus :


HÍRLEVÉL

Feliratkozás a Telefonguru ingyenes hírlevelére

Elfogadom az Adatvédelmi és Adatkezelési Tájékoztatót Ezt a webhelyet a reCAPTCHA védi. A Google adatvédelmi irányelve és a szolgáltatási feltételek érvényesek.


SZAVAZÁS

Fontos-e Önnek, hogy a mobilja fenntartható forrásból származzon?


Igen, nagyon fontos
Fontos, de nem elsődleges szempont
Nem különösebben érdekel
Egyáltalán nem fontos



Korábbi szavazások eredményei