10 dolog, amiért izgatottan várjuk a One UI 6.1-et

2024.03.27| SamMobile

A Samsung legújabb One UI 6.1-es frissítése majdnem megérkezett a régebbi Galaxy telefonokhoz, beleértve a Galaxy S23 sorozatot (beleértve az S23 Fan Edition telefont), a Galaxy Z Flip5-öt és a Galaxy Z Fold5-öt.

A One UI 6.1-et használta a SamMobile az elmúlt hetekben, köszönhetően a Galaxy S24 termékcsaládnak, de ez a One UI verzió hamarosan több millió Galaxy S eszközfelhasználóhoz is eljut egy firmware-frissítés révén. A közelgő kiadásra számítva összegyűjtötték a 10 legfontosabb okot, amiért érdemes izgatottnak lenni a One UI 6.1 érkezése miatt, és mindezt egy új videóban mutatták be. 

Nem teljesen világos, hogy a Galaxy S24 sorozaton elérhető One UI 6.1 bármelyik funkciója hiányzik-e a régebbi telefonokhoz készült frissítésből, de a legtöbb esetben a Galaxy S23 hamarosan nagyon szorosan utánozza az S24 élményét.

A Galaxy S23 és S23 FE, a Z Flip5 és a Z Fold5 felhasználók új kamerafunkciókat, jobb képfeldolgozást, akkumulátorvédelmi funkciókat, mesterséges intelligenciával működő képszerkesztést, számos más Galaxy AI funkciót a Samsung Notes- és internetfelhasználók számára, Generatív háttérképeket, Hangrögzítés átíró és összefoglaló eszközöket, tolmácsot, élő fordítóhívásokat és még sok mást hoz.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Meg kell jegyezni, hogy a Galaxy AI valószínűleg nem fog megjelenni a 2023-nál korábban kiadott telefonokra, amint azt a Samsung korábban említette. Másrészt megvan annak a lehetősége, bár csekély, hogy legalább néhány mesterséges intelligencia funkció megjelenjen az S22 sorozatban.

Hogy a Samsung pontosan mikor adja ki a One UI 6.1-et további telefonokhoz, arra még várunk, de az új bizonyítékok arra utalnak, hogy a vállalat még március vége előtt kiadja a frissítést. Március 28-án kiadhatja a One UI 6.1-et a Galaxy S23, S23+, S23 Ultra és S23 FE készülékekhez.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.