52 dollár, megjelent az Amazfit Pop

2020.10.21| Android Authority

Megjelenít Kínában az Amazfit Pop okosóra, átszámítva mintegy 52 dollárnak megfelelő áron.

A Huami régóta jó hírnevet szerzett magának az igencsak jutányos áron megvásárolható hordható kütyüivel, mint az Amazfit Bip sorozat vagy a Stratos család. Most újabb olcsó óra került a piacra, ez az Amazfit Pop. A készülék már előrendelhető Kínában. Kialakítását tekintve egyértelműen az Apple Watch volt a múzsa, így lekerekített sarkokkal ellátott, négyzet alakú órát kapunk, jobb oldalon koronával és szilikon szíjjal.

Az Amazfit Pop a távol-keleti országban 52 dollárnak megfelelő összegért érhető el, ezt pedig nem gondolnánk a tudását elnézve. 1.43 colos, 320×302 pixel felbontású kijelző, SpO2 érzékelő a vér oxigénszint nyomon követésére, alvásfigyelés, cikluskövetés, 60-nál is több sport mód, 24/7 pulzusfigyelés, 5ATM vízállóság, ezeket mind tudja alig 15 ezer forintért.

Ezek mellett figyelemre méltó funkció az 50 watch face, a Bluetotoh 5.0, az NFC, a Huami PAI állapotfelmérő rendszere, az értesítések tükrözése, a zene és kamera vezérlés és az akár 9 napos üzemidő egy feltöltéssel. A Kínán kívüli elérhetőségről egyelőre nincs hír, de az olyan piacok, mint India, már most is rengeteg Amazfit okosóra opció közül választhatnak, így van sansz hazai beszerzésre is talán később.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?