5G és AI az OSCAL új, TIGER 13 okostelefonjában

2024.10.15| (x)

Az 5G-n túl a stílus és a mesterséges intelligencia fotózás az OSCAL legújabb TIGER sorozatának okostelefon-kiegészítésében!

Az olyan AI eszközök, mint a ChatGPT térnyerése mellett, a fiatalabb generációk egyre inkább olyan okoseszközöket keresnek, amelyek fejlett funkciókkal segítik őket a hatékonyabb információ-, kép- és videókezelésben. Az OSCAL, amely híres arról, hogy a legmodernebb technológiát elegáns formatervezéssel és megfizethető áron kínálja, folyamatosan fejleszti készülékeinek teljesítményét és fényképezési képességeit. Most az OSCAL bemutatja a TIGER 13-at – első 5G képes okostelefonját a TIGER sorozatban, amely AI algoritmusokat használ a fotózásban, így a fiataloknak új kreatív lehetőségeket kínál a mindennapokban.

Fotózás

Az OSCAL TIGER 13 úgy lett tervezve, hogy lenyűgöző fotókat készítsen bárhol és bármikor. Az 50 MP-es Samsung főkamerával, amely fejlett 4 az 1-ben Pixel Binning technológiával és Double Super-PD technológiával van ellátva, élesebb fókuszt és részletgazdagabb képeket biztosít még gyenge fényviszonyok között vagy gyorsan mozgó tárgyak esetén is. A 2 MP-es ultra-makró kamerával belemerülhetsz az apró csodák, például növények és rovarok részleteibe. A szelfikedvelők számára az 8 MP-es Samsung AI szelfikamera természetes bőrtónusokat ad, míg az arcfényesítés gondoskodik arról, hogy bármilyen fényviszonyok között jól nézz ki. Ráadásul a 4K QHD videófelvétel révén emlékeid lenyűgöző minőségben rögzülnek.

Az OSCAL TIGER 13 tovább fokozza a fotózási élményt olyan AI-alapú fotószerkesztő eszközökkel, mint a mágikus radír, a portréfény és sok más. Könnyedén eltávolíthatod a nem kívánt embereket vagy tárgyakat, beállíthatod az égboltot kedved szerint, és egyetlen érintéssel feljavíthatod bőröd fényét. Ezek az eszközök biztosítják, hogy minden fotó tökéletesen sikerüljön, és te legyél minden kép középpontja.

Trendi StarFlare hátlap

Az OSCAL TIGER 13 merész, fiatalos dizájnjával képviseli a TIGER sorozat jellegzetességeit, amelyet kifejezetten a fiatal generáció stílusához terveztek. A Violet Blue változat figyelemfelkeltő StarFlare hátlapi dizájnja megtöri a hagyományokat és fiatalos energiát sugároz, míg a Hurricane Black a modern divat egyszerűségét képviseli. A mindössze 200 grammos és 8,5 mm vékony TIGER 13 igazán praktikus a mindennapokban könnyű súlya révén. Az elegáns megjelenés és a hordozhatóság kombinációja tökéletes kiegészítővé teszi a trendkövetők számára.

DokeOS Android 14 alapokon

A DokeOS 4.0 új szintre emeli a testreszabást, lehetővé téve, hogy a felhasználók saját stílusuk szerint formálják a készülék élményt. A betűtípusoktól az ikonokon és a színeken át egészen a fájlmappa méretekig minden személyre szabható, hogy megfeleljen a felhasználói preferenciáknak. Akár nagyobb mappákat szeretnél a jobb láthatóság érdekében, akár egyedi színvilágot a hangulatod kifejezésére, minden lehetőség rendelkezésedre áll. Ezenkívül az időzítők testreszabhatók, az alkalmazáswidgetek szabadon átméretezhetők és testreszabhatók. 

A DokeOS 4.0 leegyszerűsíti a mindennapi műveleteket. Egyetlen érintéssel elérheted a leggyakrabban használt vezérlőket a kezdőképernyőről, lLegyen szó a beállítások gyors módosításáról, kedvenc alkalmazások eléréséről vagy a média vezérléséről, a DokeOS mindent egy koppintásnyira hoz. A továbbfejlesztett felület biztosítja, hogy minden interakció zökkenőmentes és hatékony legyen, így még produktívabb és élvezetesebb felhasználói élményt nyújt.

A DokeOS 4.0 teljesítmény terén minden mozdulatban gördülékenységet biztosít. A rendszer bevezeti az Atomized Memory 2.0 funkciót, amely 9%-kal több RAM-ot szabadít fel, így az alkalmazások zökkenőmentesen futnak akadozás nélkül. A Focus Computing 2.0 optimalizálja a rendszer erőforrásait azáltal, hogy kezeli a háttérfolyamatokat, lehetővé téve a csúcsteljesítmény elérését minden feladatban. 

Az F2FS fájlrendszer 25%-kal növeli az alkalmazások indítási sebességét, így nem vesztegetsz időt az alkalmazások betöltésére. A Smart Pre-loading tovább gyorsítja az alkalmazások indítási idejét akár 23%-kal, intelligensen előre jelezve, mely alkalmazásokat fogod használni legközelebb. A játékrajongók számára a Game Mode RAM-ot szabadít fel, így gördülékenyebb játékélményt biztosít, míg a Cold Room Mode gondoskodik arról, hogy csak az aktív alkalmazások használják a memóriát, így nincs hely felesleges háttérfolyamatoknak.

A DokeOS 4.0 adatvédelem és biztonság terén is kiemelkedő, biztosítva, hogy a felhasználók magabiztosan védhessék személyes adataikat. A rendszer automatikusan törli a vágólap előzményeit egy meghatározott idő elteltével, megelőzve, hogy érzékeny információk szükségtelenül tárolódjanak. A médiahozzáférés most fejlettebb, lehetővé téve, hogy pontosan szabályozd, mely alkalmazások férhetnek hozzá fotóidhoz, videóidhoz és hanganyagokhoz. A Rendszerkezelő segítségével figyelemmel kísérheted az alkalmazások viselkedését, engedélyeit és teljesítményét egy helyen, biztosítva, hogy az eszközöd optimálisan működjön. A Digitális jólét és Szülői Felügyelet segítenek a digitális élet kezelésében, beleértve az alkalmazáshasználat korlátozását és a családi eszközök nyomon követését. Az Alkalmazás zárolás funkció további védelmi réteget biztosít a személyes alkalmazások számára, így érzékeny adataid biztonságban maradnak.

24 GB RAM és 5G

Az OSCAL TIGER 13, a sorozat első 5G okostelefonja, kiemelkedik a teljesítményével. A készülékben egy 6nm-es, 5G-s, nyolcmagos Unisoc T760 SoC található, amely akár 2,2 GHz-en is képes futni. A 4G-ről 5G-re való áttérés 22-szeres sebességnövekedést eredményez, ami azt jelenti, hogy a felhasználók előnyre tehetnek szert játék közben, weboldalak betöltésekor és még sok más területen. 

Az OSCAL TIGER 13 kategóriájában kimagasló teljesítményt nyújt, köszönhetően a 24GB RAM-nak (8GB fizikai + 16GB kiterjesztett) és a 256GB tárhelynek (2TB-ig bővíthető microSD kártyával). Az Antutu Benchmarkon 459.200 pontot ért el, ami a sorozat eddigi legjobb eredménye.

Ezenkívül, hogy biztosítsa a hűvös használati élményt, az OSCAL TIGER 13 többrétegű hűtőrendszerrel van felszerelve, és tesztek alapján intenzív játék közben is 38℃-os hőmérsékletet tart.

Intelligens 90Hz-es kijelző és sztereó hangzás

Az OSCAL TIGER 13 különösen a fiatalabb generáció játékosai számára készült, 6,67 hüvelykes kijelzővel rendelkezik, amely 90Hz-es intelligens frissítési rátával működik, így a TIGER 13 sima görgetést és dinamikus vizuális élményt nyújt. Az élvezetesebb hangélmény érdekében a készülék sztereó hangszórói magával ragadó, kiváló minőségű hangot nyújtanak. A mély basszusok és a kristálytiszta magas hangok biztosítják, hogy minden ütem és effektus érezhető és hallható legyen, életre keltve a médiatartalmakat.

Hosszú üzemidő 

Az OSCAL TIGER 13 egy hosszú üzemidejű, 5000 mAh kapacitású akkumulátort tartalmaz, melyet 18W-os gyorstöltést támogat. Egyetlen feltöltéssel akár 636 óra készenléti időt biztosít, így egész napos teljesítményre számíthatsz. Emellett a DokeOS 4.0 nemcsak a használatot teszi gördülékenyebbé, hanem optimalizálja az akkumulátor üzemidejét is.

 

OSCAL Pad 90: Nagy képernyő, nagyobb hatékonyság

A felhasználói igényekhez igazodva az OSCAL bemutatta legújabb nagy kijelzős tabletjét, a Pad 90-et, amelyet a termelékenyebb munkavégzéshez, lebilincselő játékhoz és kikapcsolódáshoz terveztek. A 10,92 hüvelykes IPS kijelző lenyűgöző látványt nyújt, ami tökéletes a munkához és a szórakozáshoz is. 

A tabletet a nyolcmagos Unisoc T606 processzor hajtja, amely az Antutu teszten 272.710 pontot ért el, és villámgyors teljesítményt nyújt. Kiváló minőségű fotókat készíthetsz a 13MP-es hátsó és 8MP-es első kamerákkal, miközben a 7700 mAh akkumulátor akár 1152 órás készenléti időt biztosít. A tablet a DokeOS_P 4.0 rendszert futtatja Android 14 alapon, amely gördülékeny használatot, testreszabhatóságot és fejlett adatvédelmet kínál.

Élvezd a 1080P Full HD streaminget a Netflix, Disney+ és Amazon Prime Video platformokon, valamint a Split View 2.0 és PC Mode 2.0 többablakos funkcióit, amelyek segítik a hatékony multitaskingot! Az OSCAL Pad 90 tökéletes választás azok számára, akik munkát és szórakozást szeretnének zökkenőmentesen kombinálni.

Támogatás és frissítések

Az OSCAL elkötelezett az ügyfelek elégedettsége iránt, és 0-24 órás online ügyfélszolgálatot biztosít, amely bármikor elérhető. Ezen kívül az OSCAL 3 évnyi Android verzió OTA frissítést garantál, így a felhasználók mindig hozzáférhetnek a legújabb funkciókhoz és biztonsági javításokhoz.

Ár és elérhetőség

Hivatalos források szerint mindkét készülék 2024. október 21-én jelenik meg, és a világpremier alkalmával különleges kedvezményes áron lesznek elérhetők.

  • Az OSCAL TIGER 13 bizonyos nemzetközi piacokon 137,99 USD-tól (normál áron 299,98 USD) lesz elérhető.
  • Az OSCAL Pad 90 ára 119,99 dollár lesz (normál ára 239,98 dollár).

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.