A Galaxy S24 szétszerelési videója megmutatja, milyen egyszerű a javítása

2024.02.01| SamMobile

Az elmúlt néhány évben a Samsung számos módon dolgozott okostelefonjai fejlesztésén, beleértve a kijelzőt és a kamerákat, a szoftverfunkciókat és a zökkenőmentességet, valamint az összeszerelés minőségét és javíthatóságát.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Galaxy S24 Ultra csaknem tökéletes javíthatósági pontszámot ért el, és úgy tűnik, hogy az alap Galaxy S24 modell is ugyanolyan könnyen javítható. Felkerült az internetre a PBKReviews új szétszedős videója, amely az alap Galaxy S24 modellt mutatja be. Mindent bemutat a Galaxy S24 belsejében, és azokat a lépéseket, amelyeket meg kell tennie, ha úgy dönt, hogy saját maga megjavítja a Galaxy S24-et.

A Galaxy S24 4000 mAh-s akkumulátorához húzófüllel ellátott öntapadó megoldást használ, így viszonylag könnyen cserélhető. Elmúltak azok az idők, amikor hőpisztollyal kellett leválasztani az akkumulátort a belső keretről. Ez az új videó a Snapdragon 8 Gen 3 vagy Exynos 2400 chipet (piacfüggő) lehűtő gőzkamrát is megmutatja és valóban, ez a hűtőelem nagyobb, mint a Galaxy S23 gőzkamrája. 

A Samsung nagyon kevés ragasztót használ a Galaxy S24 felépítéséhez. A hátsó panelt ragasztó tartja a helyén, ahogy az várható is, de a legtöbb belső alkatrész csavarokkal van rögzítve.

Ezek a jellemzők a PBKReview pontozási rendszere szerint a Galaxy S24 szinte tökéletes, 9/10 javíthatósági pontszámot adtak. A telefon tökéletesen szerelhető, 2/2-es pontszámot kapott az olyan kategóriákban, mint az alkatrészek elérhetősége, az akkumulátorcsere és a különféle alkatrészcserék. 1,5/2-t kapott a belső kialakítás és a képernyőcsere kategóriában.

A Samsung Self-Repair Program, amelyen keresztül a cég számos eszközhöz kínál cserealkatrészeket és eszközöket, még nem támogatja a Galaxy S24 sorozatot. A Samsung azonban a közelmúltban több összehajtható telefont, tévét, soundbart és egyéb eszközöket is felvett a programba, és nem kell sokáig várni, hogy a Galaxy S24 is csatlakozzon a listához.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?