A Galaxy S24 Ultra következő nagy kamerafrissítése a One UI 6.1.1-gyel érkezhet

2024.05.28| SamMobile

A Galaxy S24 Ultra megjelenése után a Samsung kiadta első kamerával kapcsolatos szoftverfrissítését. Néhány hónappal később a cég kiadott egy kisebb frissítést.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Azonban még nem sikerült minden kamerával kapcsolatos problémát kijavítani, a cég hamarosan újabb frissítéssel tervezi ezeket megoldani. Ice Universe tippje szerint a Samsung megkezdte a Galaxy S24 Ultra következő nagy szoftverfrissítésének tesztelését. A tippadó azt állítja, hogy ez a frissítés számos, kamerával kapcsolatos fejlesztést tartalmaz, és a megjelenése óta a Galaxy S24 Ultra valaha volt legnagyobb szoftverfrissítése lesz. 

Ez a frissítés a hírek szerint 2024 júliusában fog megjelenni, valószínűleg a Samsung Galaxy Z Flip6 és a Samsung Galaxy Z Fold6, valamint a One UI 6.1.1 kiadása mellett a meglévő eszközökhöz.

A Galaxy S24 Ultra felhasználók kameraproblémákra panaszkodtak, például koszos és zajos égboltra, különösen gyenge fényviszonyok mellett. Az egyéb problémák közé tartozik az elmosódottság, a sávok az égbolt jeleneteiben, a túlexponálás a keret bizonyos részein, valamint az olajfestményszerű hatás a 10-szeres vagy magasabb zoomszinttel készített fényképeken.

Az alábbi videóban megtekintheti, hogy a Samsung milyen kamerafejlesztéseket vezetett be a Galaxy S24 Ultra első szoftverfrissítésével.

A Galaxy S24 fényképezőgéppel kapcsolatos egyéb problémák közé tartozik a gyenge fényviszonyok mellett rögzített videók nagy szemcséssége és zaja. A közelgő szoftverfrissítés megoldhatja a problémát, de lehet, hogy nem, és csak akkor derülnek ki a részletek, ha a Samsung a következő hetekben további információkat tesz közzé róla.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?