A Galaxy S25 Ultra vékonyabb és könnyebb lehet, mint az összes versenytársa

2024.08.29| Android Authority

Úgy tűnik, hogy a Samsung komolyan elkötelezett amellett, hogy kényelmes fogású telefont kínáljon.

  • Egy új szivárogtatás szerint a Galaxy S25 Ultra lehet az év legvékonyabb és legkönnyebb Ultra telefonja.
  • Állítólag vékonyabb és könnyebb lesz, mint a Pixel 9 Pro XL és a közelgő iPhone 16 Pro Max.
  • A telefon néhány dizájnváltoztatást is hoz majd, hogy kényelmesebb legyen a kézben tartása.

Bár még hónapok vannak hátra a Samsung következő Galaxy S sorozatának bejelentéséig, már számos szivárogtatás látott napvilágot a Galaxy S25 Ultra kapcsán. A közelgő zászlóshajó várhatóan több dizájnváltoztatással érkezik, amelyek sokkal ergonomikusabbá tehetik, mint elődjeit, és akár az év legvékonyabb és legkönnyebb csúcskategóriás okostelefonja is lehet.

Samsung Galaxy S24 Ultra

A Samsung állítólag egy lekerekítettebb dizájnt keres következő zászlóshajójához, hogy jobb fogást biztosítson. Különböző források szerint a Galaxy S25 Ultra lekerekített sarkokat kaphat, amelyek nem fognak belenyomódni a tenyeredbe, és egy új keretdizájnt, amely a hátlap felé lekerekített a kényelmesebb fogás érdekében. A megbízható szivárogtató, Ice Universe korábban már állította, hogy ez lehet a legvékonyabb Galaxy S Ultra modell eddig, és most hozzátette, hogy vékonyabb és könnyebb is lehet, mint a Google és az Apple csúcskategóriás modelljei.

Egy közelmúltbeli X (korábban Twitter) bejegyzésében Ice Universe azt állította, hogy a Galaxy S25 Ultra "minden Ultra zászlóshajó telefon közül, amelyek hamarosan megjelennek, a legvékonyabb és legkönnyebb lesz, beleértve az iPhone 16 Pro Max és a Pixel 9 Pro XL modelleket is." Ez arra utal, hogy a Samsung valahogyan több mint 12 grammot lefarag a készülő modell súlyából, tekintve, hogy a Galaxy S24 Ultra 233 grammot, míg a Pixel 9 Pro XL 221 grammot nyom. Ez különösen lenyűgöző, mivel a telefon állítólag több frissítést is hoz majd egy vékonyabb házban.

A Galaxy S25 Ultra várhatóan egy új 50 MP-es 3x teleobjektíves hátsó kamerát kap, ami jelentős előrelépés lehet a régebbi modell 10 MP-es 3x szenzorához képest. Egy Samsung vezető bejelentette, hogy csúcsminőségű kijelzőfrissítést is hoz majd a készülék. Arra számítunk, hogy a Qualcomm legújabb zászlóshajó processzora kerül majd a telefonba, de pletykák szerint az akkumulátor és a töltés terén nem lesznek fejlesztések.

 

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.