A Google Pixel 9 Pro Fold hivatalos, és a Google már mutogatja is

2024.07.22| Android Police

A gyártók gyakran saját termékeiket szivárogtatják ki, hogy felkeltsék az érdeklődést, de a Google már nem is próbálja rejtegetni ezt.

Már tudtunk egy Pixel 9 eseményről, amelyet 2024. augusztus 13-ra ütemeztek, és régóta számítottunk a Pixel Fold folytatására is ekkor. Emellett hallottunk pletykákat arról, hogy a Google megváltoztatja a hajlítható készülékek elnevezését ebben az évben, és a Google most egy új teaser videóval megerősítette mindezt.

A legnagyobb változás, amit azonnal észrevehetünk, az a név. Nyilvánvalóan a Google úgy érezte, hogy hátrányba helyezte a hajlítható készülékét azzal, hogy néhány hónappal korábban adta ki, mint a többi modellt, így egy generációs különbség alakult ki a Pixel Fold Tensor G2 processzora és a Pixel 8 Tensor G3 processzora között. Ez megmagyarázza, hogy a vállalat miért hozta előre a fő hardveres eseményét az október szokásos időpontjáról az augusztus 13-i indulásra.

Az első generációs Pixel Fold-hoz képest azonnal észrevehető, hogy a zsanér újratervezésre került, hagyományosabb hajtási mechanizmust alkalmazva. Ezt valószínűleg azért tették, hogy csökkentsék a felső és alsó kávát – a Pixel Fold legfőbb kritikáját –, és az eredmények ígéretesek, ha a 22 másodpercnél látható gyors pillantás az belső képernyőre bármilyen indikációt jelent. 

A teaserben látható kávák vékonyak és szimmetrikusak, bár az alsót nem látjuk. Korábbi szivárgások élő fotói arra utalnak, hogy a kávák mindenhol vékonyak lesznek.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Különösen a Google egy landoló oldalt is közzétett a Google Store weboldalán "Készülj egy teljesen új korszakra a telefonok terén" szlogennel. Itt nem sok mást árulnak el, kivéve az augusztus 13-i esemény 10 órás kezdési időpontját (PT), de a Google feltöltött egy pár nagy felbontású render képet is, amelyeket alább megnézhetünk.

A Google Pixel 9 Pro Fold bemutatása mellett a videóban megtudhatjuk, hogy az AI – konkrétan a Gemini – előreláthatóan a fő marketing eszköz lesz a Google Pixel 9 sorozatában. A videó nem mutat be semmilyen új AI funkciót, de számítunk rá, hogy a Google legalább néhány Pixel 9-exkluzív funkciót tartogat a tarsolyában. Augusztus 13-án többet megtudunk.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

Egymás mellett a Google Pixel 9 Pro XL és a Samsung Galaxy S24 Ultra

2024.07.13
| Android Headlines
A keresőóriás várhatóan a következő hónapban jelenti be a Google Pixel 9 sorozatot, amely tartalmazza a Google Pixel 9 Pro XL-t is.
Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

Itt a nagy Google Pixel 9 sorozat szivárgás!

2024.05.14
| Android Headlines
A közelgő Pixel 9 telefonsorozattal kapcsolatos kiszivárogtatások és pletykák egyre sokasodnak, és ez a legutóbbi kiszivárgott képsor csak felfűtötte a kedélyeket.
A Google videóban mutatja be a Pixel 9 Pro-t

A Google videóban mutatja be a Pixel 9 Pro-t

2024.07.19
| Droid Life
Google már korábban is tett egy előzetes bejelentést a közelgő Pixel 9 széria augusztus 13-i bemutatásáról, így tudtuk, hogy az eszköz érkezik.
Rendkívüli bejelentés a Google-től: korábban rendezik ezt a fontos eseményt

Rendkívüli bejelentés a Google-től: korábban rendezik ezt a fontos eseményt

2024.06.25
| 9to5Google
A Google bejelentette, hogy az éves Pixel hardveres eseményére augusztus 13-án kerül sor. Ez rendkívül korai időpont 2024-re, hiszen a Made by Google rendezvény általában októberben szokott lenni.