A gyémántszemes képkirakózás - egy újszerű hobbi, amely teljes mértékben magával ragad

2022.10.12
Címkék:

Egyre többek számára ismert az a fogalom, hogy gyémántszemes képek kirakása vagy más néven gyémántfestés, gyémántszemezés.

Ez az újfajta hobbi egyre népszerűbb, és az alábbiakban ismertetjük, hogy miért is és hol van az a hely, ahol megtanulhatod, te magad is kipróbálhatod.

 

Az alkotói munka jótékony hatásai

 

Társadalmunk jelenleg sokféle és összetett problémákkal küzd. Sok a szorongó felnőtt és gyerek, amelyre nem minden esetben megoldás a családterapeuta vagy a sportolás, egy különóra. Vissza kell nyúlni olyan tevékenységekhez, amelyeket elődeink is végeztek, melyek az emberiség javát szolgálták. Ilyen pl. a kézműveskedés, az alkotás.

 

Ennek egyik formája a gyémántszemes festmények készítése, melyet az Alkoss Otthon kreatív áruház gyémántfestői segítenek megvalósítani. Egy nekünk megtetszett és kiválasztott képet apró, csillogó kövecskékkel kell kirakni, és így bontakozik ki lépésről lépésre egy csodálatos alkotás. Nevét is innen kapta, hiszen a pici kövek gyémántszemekre emlékeztetnek.

 

A kezeink által végzett bármilyen munka, legyen az sütés-főzés, kertészkedés vagy kézimunka, egy alkotói folyamat, melynek révén képesek vagyunk megélni a jelent, és nem vagy kevésbé gondolunk az előttünk tornyosuló számtalan feladatra. Ennek köszönhetően megéljük a most pillanatát az adott tevékenységben, amely által hasznosabbak, sikeresebbek, nyugodtabbak leszünk, és közben elkészül egy saját remekmű is.

Hogyan ejtenek rabul a gyémántszemek

 További friss Telefongurus hírek erre!

 

Ha elindulsz az Alkoss Otthon kreatív áruház gyémántszemekkel kirakott ösvényein, akkor hamarosan megtalálod azt a festményt, képet vagy rajzot, amit el tudsz képzelni a nappalid, konyhád vagy hálószobád falán. Ha ráadásul módod van arra, hogy ezt a képet te magad készítsd el, akkor az igazán nagy boldogsággal fog eltölteni.

 

Ezt biztosan követni fogja majd egy másik kép is vagy egy harmadik, hiszen a webáruház több 100 darabos gyűjteménnyel rendelkezik. Ha ráérzel a kézimunka ízére, és rájössz, hogy milyen feltöltő erejű, akkor tudni fogod, hogy háborgó elmédet mivel csendesítsd le. Azonban fontos azt is elmondani, hogyha nem az a típusú ember vagy, aki szeret elmolyolni pl. egy puzzle kirakásával, aki szeret gyöngyöt fűzni vagy barkácsolni a lakásban, a kertben, akkor valószínű, hogy ez a hobbi sem fog neked élvezetet okozni.

 

Megvan a fokozatosság

 

Akik először megijednek egy ilyen feladattól, azoknak mondjuk, hogy nem kell mindig nagyban gondolkodni. Első mérföldkőként inkább egy kisebb kép elkészítése javasolt, amely csak részben kirakható. Az Alkoss Otthon kreatív áruház csoportosította kategóriánként a gyémántszemes képeit, hogy megkönnyítse és egyszerűsítse a keresést, így aki tisztában van saját érdeklődési területeivel és hogy mit szeretne kitenni a falára vagy a polcára, annak így gyorsabb lesz a választás.

 

Amikor megvan már a rutin vagy a bátorság, lehet váltani a teljesen kirakható képek sokaságára, ahol már, ahogy a neve is mutatja, az egész kép tele lesz varázslatos gyémántszemekkel.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?