A két legjobb kis-konferenciás Logitech webkamera

2021.10.29| (x)
Címkék:

Logitech

,

webkamera

,

BCC950


2020 és a vége felé közeledő 2021-es év is számos korlátozással a home office és az online tartott tömeges konferenciák korát hozta el.

Ugyan a végét még nem láthatjuk tisztán, annyi bizonyos, hogy az online értekezletek, előadások és tanórák megfelelő minőségben történő lebonyolításához kell az is, jó minőségű webkamerák álljanak rendelkezésünkre. Az alábbiakban megnézzük, hogy a Logitech részéről mely két kamerát érdemes fontolóra venni vásárláskor. Különösen ha kisebb csoportokkal dolgoznánk.

Logitech BCC950 konferencia webkamera

A Logitech az asztali BCC950 videokonferencia webkamerával a lista legjobb ár-érték arányú helyét foglalja el. Ez egy népszerű megoldás a kisebb helyiségek profi virtuális tárgyalóteremmé alakítására.

  • Egyik fő pozitív tulajdonsága: Ultra-éles 1080p HD videót biztosít
  • Egy másik fontos jó tulajdonsága: Széles látószögű objektív, ideális kisebb helyiségekhez
  • További megfontolandó tulajdonságai: Plug-n-play, rugalmas vezérlés, pásztázási/döntési funkció, kristálytiszta hang, kihangosítás
  • Ami annyira nem sikerült: A pásztázás-kifordítás nem mindig egyenletes, csak kis csoportok számára alkalmas

A Logitech BCC950 konferencia kamera legfontosabb jellemzői

A Logitech BCC950 egy szabadon álló, széles látószögű webkamera tárgyalótermekbe és kis irodákba. Helytakarékos, kompakt kialakításának és szemmagasságban lévő motoros kamerájának köszönhetően a beállítás rendkívül egyszerű marad. A kamera precíz autofókuszt, 1080p HD videót 30 kép/mp sebességgel és fejlett automatikus fénykorrekciót kínál. A hangminőség figyelemre méltó, köszönhetően a beépített omni mikrofonnak zaj/visszhangszűréssel és a pro-speakerphone-nak.

A mikrofon vételi tartománya körülbelül 8 láb, ami ideális a legtöbb összejövetel jellegű helyiségben. A felhasználók könnyedén vezérelhetik a BCC950 minden funkcióját a mellékelt távirányító és a konzol gombjai segítségével.

A „fekete leves”

A pásztázás és billentés funkció üdvözlendő, de nem megbízhatóan egyenletes, és esetenként még rángatózhat is. Ez frusztráló lehet a nézők számára, ha az előadó sokat használja a pásztázást és a dőlést az előadás során. Ez nem annyira lényeges, ha a funkciót ritkán használják. A Logitech BCC950 konferencia webkamera csak kisebb, 2-4 fős csoportok számára alkalmas.

Logitech MeetUp HD konferencia rendszer

Az utolsó előtti értékelést a kompakt, mindenre jó, plug-n-play Logitech MeetUp kapja. Ez egy HD-konferenciakamera, amelyet kifejezetten arra terveztek, hogy összejöveteli szobákban és kis irodahelyiségekben működjön.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

  • Egyik fő pozitív tulajdonsága: Kifejezetten kisebb, profi szintű konferenciákhoz tervezték.
  • Egy másik fontos jó tulajdonsága: Ultraszéles látószögű objektív
  • További megfontolandó tulajdonságai: Plug-n-play, többféle videofelbontás, beépített hang, kihangosítóként is használható.
  • Ami annyira nem sikerült:: Magas tartozékköltség, digitális zoom

A Logitech MeetUp HD konferencia kamera legfontosabb jellemzői

A Logitech MeetUp egy kisebb összejövetelekre tervezett HD, sok mindenre jó kis konferenciakamera. Az objektív 120 fokos, ultraszéles látómezővel (FOV) rendelkezik. Ez a szög biztosítja, hogy a teremben lévő minden személy közelről is látható legyen. Ez azokat is magában foglalja, akik a külső széleken ülnek. A motoros pásztázási/döntési funkció szükség esetén még tovább, akár 170 fokosra is bővítheti a FOV-ot.

A Meetup további értékesítési pontjai az 5x HD zoom és a többféle videofelbontás támogatása. Ezek közé tartozik a 4K Ultra-HD, az 1080p és a 720p 30 képkocka/másodperc (fps) sebességgel. A termék kiváló hangrendszere 3 beépített mikrofonnal és egy hangszóróval rendelkezik, amelyet a gyülekezőhelyeken való használatra optimalizáltak. Ez a konferenciakamera figyelemre méltó tisztaságú, alkalmas vezeték nélküli Bluetooth-kihangosítóként is funkcionál.

A „fekete leves”

A Logitech MeetUp sok mindent kínál, de a dolgok drágulnak, ha az opcionális extrákra szeretnénk beszerezni. Gondolja át mindenki előre, hogy mire van szüksége, például bővítő mikrofonokra, TV-tartóra vagy billentyűzetre. A Logitech a Meetupot is a "+ tartozék" ajánlatokkal árulja. Az 5x zoom digitális, ami gyengébb az optikainál. Ez valószínűleg nem fogja elriasztani a legtöbb vásárlót, de azért érdemes felhívni rá a figyelmet.

Összegzés

Természetesen a Logitechnél még számos másik kamera elérhető, így érdemes megnézni, hogy a gyártó legfrissebb kiadásai mit tudnak. Ha ár-érték arányban a középút a cél, akkor a bemutatt két kamera tökéletesen jó választás.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

    Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

    2024.06.03
    | Phone Arena
    Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    2024.07.12
    | 9to5 Mac
    Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.