A kétszárnyú bejárati ajtók ideje korántsem járt le!

2023.07.19
Címkék:

Ma már számtalan nyílászáró kialakítással találkozhatunk: különleges ajtók és ablakok tömege várja a vásárlókat, sőt, arra is van lehetőség, hogy teljesen egyedileg tervezzük meg a formáját, színét és méretét az adott terméknek.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A kétszárnyú bejárati ajtók pedig szinte újra aranykorukat élik.

 

Miért jó választás a kétszárnyú bejárati ajtó?

 

Ha megnézzük az RS Ablak műanyag bejárati ajtajait, akkor láthatjuk, hogy konkrétan bármilyen ingatlanhoz találhatunk ideális nyílászárót. A kétszárnyú változatokat rendszerint kertes és családi házakhoz szokás használni, ellenben panelben a helyhiány miatt igazi kihívás lenne beszerelni.

 

A kétszárnyú bejárati ajtók egyszerre sugároznak biztonságot, kényelmet és luxust. Az ember ahogy idősödik, egyre szentimentálisabb lesz, és fontosabbá válnak a külső értékek is, valamint önmagában az, hogy egy adott megoldás milyen érzéseket kelt benne. Ha valaki (vagy közeli hozzátartozója) a gyerekkorában olyan házban élt, ahol kétszárnyú bejárati ajtók voltak, akkor szinte biztosan ezt az opciót fogja választani felnőttkorában, már csak a szellemi értéke miatt is.

Szerencsére ma már legalább olyan minőségű kialakítások érhetőek el, mint egyszárnyú változat esetén. Sőt, a kétszárnyú ajtókat nemcsak bejárati ajtóként lehet használni, hanem beltéren is lehet őket alkalmazni, ha van elegendő hely a felszerelésükre. 

 

Vegyünk egy egyszerű példát: ha éppen tálalunk az ebédhez, akkor sokkal könnyebb egy ilyen ajtón áthaladni. Továbbá a nagyobb tárgyak mozgatása is egyszerűbben megoldható, ha az ajtó is jóval szélesebb, nem pedig egy egyszárnyún kell valahogy átpréselni a bútort vagy éppen a karácsonyfát.

 

Miért éppen műanyag?

 

A műanyagnak nemcsak az ablakok esetében van hatalmas előnye, hanem az ajtóknál is. Strapabíróak, nem látszik meg rajtuk minden kisebb-nagyobb ütődés, egyszerű őket karbantartani, valamint a tisztításuk is gyerekjáték. Hosszú évekre, évtizedekre megoldhatjuk a beltéri és bejárati ajtók kérdését. A legtöbb esetben még speciális karbantartást sem igényelnek.

 

Válogathatunk költséghatékony és igazi prémiumkategóriás megoldások közül is. A műanyag előnye, hogy nem kell a lefestésével bajlódni, és amiatt sem kell aggódni, hogy idővel elkorhadna. Nagy felület, ami egyszerre praktikus és letisztult is.

 

Mindenképpen szükség van szakemberre!

 

Egyáltalán nem mindegy, hogy mégis hol vásároljuk meg az ideális kétszárnyú bejárati ajtót. A legjobb megoldás az, ha keresünk egy tapasztalt szakembert vagy céget, aki felméri a terepet az ingatlanban, majd az ő ajánlásai alapján választjuk ki az ideális ajtót. A beépítést és a beszerzést is nyugodtan bízhatjuk a szakértőre, mivel így garanciát és tanácsokat is kapunk a későbbi használathoz.

 

A kétszárnyú műanyag ajtó manapság igazán minőségi megoldásnak számít, ami ideális kiegészítője lehet otthonunknak akár évtizedeken keresztül is.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?