A közös irodai étkezések sikerének titka

2022.08.10
Címkék:

Egy kényelmes irodai kantinban eltöltött ebédidő nemcsak nagyszerű feltöltődésre nyújt lehetőséget, de a munkahelyi kapcsolatokat is erősíti.

A finom ételek pedig energiát adnak a nap hátralévő részére a jó teljesítmény érdekében.

 

Irodai étkezési szokások

 

Rengeteg munkavállalónál tapasztalható, hogy gyakran az íróasztalánál eszik, mert nincs ideje kimenni az irodából ebédidőben. Főleg azokon a területeken, ahol rengeteg cég irodája tömörül, délben az összes vendéglátó egységnél hatalmas sorok állnak. 

Emiatt sokan úgy mennek el ebédelni, hogy az íróasztaluktól való elszakadás után sorban állással vesztegetik az idejüket.

 

Próbáld ki az Ordit.hu Cloud Canteen közösségi irodai ebédrendelés szolgáltatását, és csábítsd vissza munkavállalóid az irodába a home office-ból!

 

Az irodai közös étkezés előre megrendelt ételekkel minden igényre megoldást jelenthet. Ha rendelkezésünkre áll egy étkezésre alkalmas kantin, az igen hasznos és élvezetes helyszínt biztosíthat anélkül, hogy logisztikai problémákat okozna. Emellett garantálja, hogy a szoros időbeosztással rendelkezők is pihenhessenek. Azon kollégák pedig, akiknek szükségük van egy kis magányra, íróasztaluktól távol, szintén kihasználhatják az elvonulásra elegendő időt.

Közösségi minőségi idő

 

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A közös irodai ételfogyasztás több lehetőséget biztosít a kollégák kapcsolatteremtéséhez is. Így nem a sorbanállás közben, túlharsogva kell beszélgetniük, hanem kényelemben, finom falatokat fogyasztva társaloghatnak.

 

Az irodai étkezés másik nagy előnyei az ökológiai és környezeti tényezők. A napi menük vagy a rendelt ételek sajnos szinte mindig túlzóan sok csomagolással és felesleges műanyagokkal járnak. A házon belüli étkeztetés újrahasznosítható csomagolóanyagokkal megszüntetheti ezeket a buktatókat, és környezetbarátabb megközelítést biztosít, kevesebb hulladékkal. Ez pedig garantáltan a cég jó hírét is keltheti, hiszen a környezettudatosság rendkívül fontos.

 

Visszatérés az irodába

 

Az irodai étkezés vonzereje abban rejlik, hogy az kollégák szünetet tarthatnak és jót étkezhetnek anélkül, hogy elhagynák az épületet. Ha biztosítjuk az irodai étkeztetést, és lehetőséget adunk az előzetes ételrendelésre, nem kell a hosszú sorok miatt bosszankodni. Nem okoz majd gondot a visszajárót keresgélése vagy a kártyaterminál lassúsága miatti sorban állás. 

 

Természetesen az ételek minőségén is rendkívül sok múlik. Jó, ha minél több opció közül választhatnak a kollégák, hogy biztosan megtalálják az ízlésüknek és preferenciájuknak megfelelő fogásokat.

 

Tudj meg még többet az Ordit.hu nagyszerű irodai ételrendelési szolgáltatásairól, és ismerd ki a kényelmes, változatos ételekkel és kevés adminisztrációval járó bekészítések előnyeit!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?