A lapra csukható sport babakocsi előnyei

2023.01.12
Címkék:

Mikor gyermeket várunk, felmerül a kérdés: milyen babakocsit válasszunk? Ez egy nagyon fontos dolog, hiszen a kiválasztott modell éveken át használatban lesz, így a minőség, a praktikusság, de a külcsín is sokat számít.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Milyen lehetőségeink vannak?

 

Újszülöttkortól szükség van babakocsira

 

A babakocsit az első perctől kezdve használhatjuk a gyermek 2-3 éves koráig. Sokan keresnek éppen ezért olyan modellt, ami a kezdetektől funkcionál, hogy ne kelljen időközben újabb változat után nézni. A Baby Lion babaáruház sport babakocsi választéka nagy, itt érdemes szétnézni, ha jó minőségű, megbízható, tartós eszközt keresünk e célra, dizájnos modellek közül választhatjuk ki az igényeinknek megfelelőt.

 

A kínálatban találunk lapra csukható és esernyőre csukható változatot is. Általában mindkét típus csak akkor jön szóba, ha a gyermek már stabilan tud ülni. Az első választás általában a multifunkciós babakocsi, ahol a kisbaba még fekve helyezkedik el, így tologatható. 

Ám a modern újításoknak köszönhetően ma már létezik olyan sport babakocsi is, melynek a háttámlája vízszintesig is dönthető, így akár újszülöttkortól használható a szűkítő betétek segítségével. A Lionelo márkájú termékek között találunk többfélét is, ha ilyet szeretnénk. Nézzük, mi mást tudnak még ezek a modellek!

 

A Lionelo lapra csukható sport babakocsi jellemzői

 

A Lionelo sport babakocsik mindegyike újszülöttkortól használható mindaddig, míg a gyermek el nem éri a 22 kilogramm súlyt. Ez azt jelenti, hogy 3 éves korig mindenképpen használatban lehet ez a járgány.

 

A lapra csukható sport babakocsik célja a gyermekek szállítása pici korban. Azonban egy ilyen kocsira nemcsak akkor van szükség, mikor a napi sétára indulunk, hanem kirándulásokon is. Ilyenkor pedig magunkkal kell vinnünk az eszközt a kocsiban, a vonaton vagy a buszon. Erre tervezték a gyártók az összecsukható babakocsikat, melyek igazán praktikus találmányok.

 

Az esernyőre csukható változat kisebb helyet foglal ugyan, mégis jobban kedvelik az anyukák a lapra csukható verziót. Hogy miért? Ahogy a Lionelo márkájú termékek esetében is látható, ezek a modellek sokkal több extrával rendelkeznek, ezért jobban ki lehet őket használni.

 

Nézzük, mi minden tartozik például a Lionelo Annet Plus sport babakocsi tartozékai közé!

 

  • megerősített lengéscsillapító a kerekeknél
  • cipzárral összezárható XXL kupola
  • 5 pontos belső biztonságiöv-rendszer 
  • több pozícióba állítható lábtartó
  • bolygósítható első kerekek
  • tágas bevásárlókosár
  • lábzsák
  • pohártartó
  • szúnyogháló

 

Milyen előnyös tulajdonságai vannak még a lapra csukható babakocsiknak?

 

A sport babakocsik szolgálhatnak plusz járgányként is. Sokan azért vásárolnak ebből is egyet, hogy a nagyszülőknél helyezzék el, így nem kell a szállítással törődni, ha hétvégenként elutazik oda a család. A rokonoknál pedig összecsukva tárolható az eszköz, amíg nincs rá szükség, nem foglal ott nagy helyet.

 

Egy lapra csukható sport babakocsi más előnyeit is biztosan ki tudjuk használni az évek során.

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?