A legjobb iPhone 12 widgetek

2020.11.09| Phone Arena
Címkék:

iPhone 12

,

iOS 14

,

widget


Megmutatjuk, mik jelenleg a legjobb vagy leghasznosabb widgetek a főképernyőre, amit az iOS 14-gyel végre kihasználhatunk.

Az Apple az iOS 14-gyel mutatta be a home screen widgeteket és meglépte azt, amit úgy 10 éve kellett volna. Az azonnal elérhető, kis információkat biztosító eszközök elhelyezhetők a főképernyőn az ikonok mellett. Az alábbiakat érdemes kipróbálni.

Térkép

A Maps a navigáció során megjeleníti a javasolt úti célokat, és nyomon követi az ÉVI-t közvetlenül a kezdőképernyőn. Alternatív megoldásként használható a funkciókban gazdagabb Google Maps app és a hozzá tartozó widgetek az Apple alapértelmezett térképalkalmazása helyett.

Akkumulátor

Személyes kedvencem az Akkumulátor, mivel megmutatja az összes csatlakoztatott tartozékot és azok állapotát. Például ha AirPods és Apple Watch csatlakozik az iPhone 12-hez, akkor a töltöttségük és az iPhone töltöttsége együtt jelenik meg. Rendkívül kényelmes, csökkentve annak esélyét, hogy véletlenül lemerüljön bármelyik kütyü.

Notes

Bevásárló listák, emlékeztetők és bármi, amit nem szabad elfelejteni - egyszerűen írd fel az iPhone 12-hez kapott Notes alkalmazásba és ad hozzá a Notes widgetet a kezdőképernyőhöz! Minden alkalommal, amikor a telefonra pillantasz, a legfrissebb jegyzeteket láthatod.

Időjárás és óra

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Talán a leggyakrabban használt Android widgetek az iPhone-on is a legnépszerűbbek lesznek. iOS rendszeren az Időjárás és az Óra két különálló eszköz, amelyet hozzáadhatsz a kezdőképernyőhöz. Az óra lehet akár egyetlen óra, amely az időt mutatja vagy egy nagyobb widget, amely több időzónát mutat. Mint a legtöbb widget esetében, három méret közül választhatsz, a fenti képernyőképen két változat látható.

Widgetsmith

A legfrissebb és „kötelező” alkalmazás az iOS 14 kütyühöz, segítségével testreszabható a widget betűtípusa, színe, mérete, stb. Igaz, bizonyos extrákért fizetni kell.

Screen Time

Ha megpróbálod csökkenteni saját vagy gyermeked iPhone használatát, akkor különösen hasznos lehet a Képernyőidő widget a telefon kezdőképernyőjén. Megmutatja, hogy a felhasználó mennyi időt töltött a telefon használatával, valamint a leggyakrabban használt alkalmazásokat, a saját használati idejükkel együtt. További napi és heti használati statisztikákért csak rá kell kattintani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.