A mindentudó Roidmi EVA seprő-, felmosó - és mosórobot elvégzi az unalmas takarítási munkát

2023.04.21
Címkék:

Az Roidmi EVA robotporszívó és mop robot segítségével a takarítási terhelés jelentősen csökkenthető.

Az egyre elterjedtebb tisztítórobotok megjelenésével, mint a kizárólag söprő robotok és a söprő és felmosó robotok, a seprés és felmosás munkaterhelése relatíve csökkent, de még mindig szükséges kézi beavatkozás, például a felmosó modul cseréje, gyakori felmosó tisztítás, rendszeres porürítés stb., és nem tud teljesen szabad kezet adni.

 

A felmosó automatikus tisztítása megoldhatja a koszos felmosó okozta szennyeződési problémát az egész házban. Ha a felmosó nem időben tisztítódik, akkor az koszos marad és a foltok egyenletesen szétterülnek az egész házban, ami az egész ház szennyezéséhez vezet. Ezért szükséges gyakran kézzel mosni a felmosót, ami időpazarlás és kellemetlenséggel jár.

 

Az Roidmi EVA rendelkezik egy univerzális alapállomással, amely automatikusan többször is tisztítja a felmosót a tisztítási folyamat során, amíg a tisztítás teljesen be nem fejeződik. A felmosó automatikus tisztító funkció hatékonyan megoldja a koszos felmosó okozta szennyezési problémát az egész házban, így időt és energiát takarít meg. Emellett elkerüli, hogy a koszos felmosó baktériumokat, szagokat és más kellemetlenségeket okozzon.

 

Automatikus porgyűjtés, nincs több szálló por

Az Roidmi EVA újító automatikus porgyűjtő funkcióval rendelkezik, hogy elkerülje a szemétszagot és a kézi takarítás során piszkos kezeket, időigényes és egyéb nehézségeket. A tisztítás befejezése után az alapállomás automatikusan beszívja a porürítő doboz hulladékát a porzsákba, és az egész folyamat csak 12 másodpercig tart. A porzsák kapacitása 3L és rendelkezik antibakteriális és antiszag funkciókkal, a felhasználóknak pedig csak akkor kell cserélniük, amikor a figyelmeztetés erre felhívja a figyelmet, kb. 60 naponta egyszer.

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Söpörjele az elejét és mossa fel a hátulját, tisztítsa meg egyszer és mindenkorra

Ellentétben a külön-külön söprő és felmosó robotokkal, amelyeknek cserélni kell a felmosó moduljukat, az Roidmi EVA egyszerre tud söpörni és felmosni. Amikor takarít, előre söpör és hátra felmos, így egy lépésben porszívózik és felmos, idő

Az EVA nem csak hatékony tisztítási teljesítményt nyújt, hanem intelligens is. Nem csak automatikus térképrendszerezési funkcióval rendelkezik, hanem az LDS4.0 lézernavigációval és a pontos akadályelkerüléssel a gép vezeti az egész házat átfogó és részletes módon történő takarításához, miközben elkerüli a bútorokat és megakadályozza a sérüléseket.

 

Smart + hosszú akkumulátoros üzemidő a nyugalomért

Az EVA-t 5200mAh-s akkumulátorral szerelték fel, amely lehetővé teszi egy teljes takarítási folyamat befejezését, és akár 228 percig is működik. Amikor az akkumulátor szintje kevesebb, mint 15%, automatikusan visszatér a töltőre, így nem kell aggódnia a felhasználónak.

Az Roidmi EVA takarító robot eladása októberben kezdődött az AliExpress-en, mindössze 784 dollárért, ami a Ecovacs DEEBOT X1 OMNI, a Roborock S7 MaxV ULTRA és a Roborock S7 Pro Ultra takarító robotok árának felével egyenértékű, miközben ugyanazt a söprés, felmosás, mosás, porzsákgyűjtés és szárítás funkciót nyújtja.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?