A Mobvoi bemutatta a Wear OS alapú TicWatch Pro 5-öt

2023.05.25| Android Authority

A Mobvoi hivatalosan is bemutatta a várva várt TicWatch Pro 5-öt. A készülék a legújabb Wear OS 3.5-tel, valamint a Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1-gyel rendelkezik. A TicWatch Pro 5 már kapható 349,99 dollárért.

A Mobvoi hivatalosan is bemutatta a TicWatch Pro 5-t, a vállalat eddigi legerősebb okosóráját. A legfontosabb részletek között szerepel a legújabb Wear OS 3.5 és a Qualcomm Snapdragon W5+ Gen 1. 

A készülék gyorsabb feldolgozási sebességgel és nagyobb energiahatékonysággal rendelkezik. A Mobvoi szerint a Snapdragon Wear 4100-hoz képest kétszer gyorsabb teljesítmény adatokkal büszkélkedhet. Smart módban akár 80 órás, Essential módban pedig 45 napos (!) üzemidőt, és még gyorstöltést is kínál, amely mindössze 30 perc alatt 65%-ra tölti fel az okosóra 628 mAh kapacitású akkumulátorát. 

A Mobvoi egyedi, kétrétegű kialakításával villogó 1,43 hüvelykes kijelző szúr szemet először az újdonságon. A színes háttérvilágítás jelzi a pulzusszámot egy pillantással edzés közben. Ha edzés közben megizzad a keze, a TicWatch Pro 5 egy forgatható koronával is rendelkezik a könnyebb navigáció érdekében a készüléken. 

A navigáláshoz az óra iránytűt, valamint multi-GNSS-t és barométert is tartalmaz. Eközben az alumínium tok 5ATM-ig vízálló, és nyílt vízben való úszáshoz is biztonságos. MIL-STD-810G tartóssággal is rendelkezik.

Az egészség és fitnesz fronton, a TicWatch Pro 5 több mint 100 edzésmódot kínál, valamint regenerálódási mérőszámokat, VO2 Max becsléseket, stresszkezelést és egy továbbfejlesztett pulzusmérőt a tipikus egészség-követési betekintések rögzítéséhez. 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A felhasználók öt kulcsfontosságú mérőszámot is elérhetnek egyetlen érintéssel, beleértve a pulzusszámot, a vér oxigénszintjét, a légzésszámot, a stresszszintet és a szív egészségi állapotának értékelését. Az éjszakai viselethez a Mobvoi az alváskövető platformot légzésszám-monitorozással és rendszeres alvásjelentésekkel erősítette meg.

Természetesen okosóraként a TicWatch teljes körű felhasználói élményt nyújt a Wear OS olyan alapvető funkcióival, mint a Google Maps, a Google Wallet és a harmadik féltől származó alkalmazások kompatibilitása. Bluetooth-on keresztül hívásokat is kezdeményezhet és fogadhat, ha egy párosított telefon van a közelben.

A TicWatch Pro 5 egyetlen, 50.15×48×12.2 mm méretű tokkal és Obisdian színben kapható 349,99 dollárért.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?