A One UI 6.1 önálló Samsung Find alkalmazást mutat be a Galaxy S24 sorozattal

2024.01.24| Phone Arena

Az One UI 6.1 a múlt héten debütált a Galaxy S24 sorozat mellett, és néhány figyelemre méltó változást vezetett be, különösen ami a mesterséges intelligencia integrálását illeti számos funkcióba.

Jelentős változást hozott a Samsung azon döntése is, hogy elhagyja a SmartThings-en belül kizárólag a Find funkciót, és egy önálló alkalmazást vezet be. Változás érkezett azoknak a felhasználóknak, akik hozzászoktak ahhoz, hogy a SmartThings alkalmazáson keresztül nyomon kövessék Samsung SmartTagjeiket (Samsung Galaxy SmartTag2 tesztünk itt olvasható). A SmartThings ismerős Find funkcióját egy új, önálló alkalmazás, a Samsung Find váltotta fel, amint azt Mishaal Rahman nemrégiben közzétett bejegyzésében kiemelte az X-en.

Elődjétől eltérően a Samsung Find alkalmazás a SmartThings alkalmazás képességein túlmutató további funkciókkal gazdagított élményt kínál. Az alkalmazás szerkezete ismerős marad, a felső szegmensben térképet megjelenítő lapokat tartalmaz.

Bár ez nem kizárólag a SmartTags-re vonatkozik, az alkalmazás az Eszközök lap mellett a Személyek és az Elemek lapokat is tartalmazza. Az Eszközök lap kényelmesen megjeleníti a nyomkövetőket, telefonokat és órákat. Az Emberek lapon a felhasználók (remélhetőleg) beleegyezésükkel nyomon követhetik barátaik és családtagjaik tartózkodási helyét.

Rahman bejegyzése azonban azt jelzi, hogy a Samsung Find alkalmazásban jelenleg nincs „értesítsen, ha lemaradt” funkció, ami megakadályozza, hogy a felhasználók maguk mögött hagyják eszközeiket. Ez a funkció megtalálható a SmartThings alkalmazásban, és a jövőbeni frissítések során várhatóan hozzáadják majd a Samsung Find alkalmazáshoz.

A Samsung Find alkalmazás bevezetése ellenére úgy tűnik, hogy a SmartThings alkalmazás jelenleg nem engedi el teljesen a Keresés funkciót. Az önálló alkalmazás együttélése a Galaxy eszközökön azt sugallja, hogy a jövőben lehetséges az átállás a SmartThings alkalmazástól. A Samsung Find alkalmazás egyelőre előre telepítve lesz a Galaxy S24, Galaxy S24+ és Galaxy S24 Ultra készülékeken. Ha rendelkezik Galaxy eszközzel, és frissít a legújabb One UI 6.1-re, letöltheti a Galaxy Áruházból.

 

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?