A Pixel Buds alkalmazás immár elérhető a Pixel telefonok kezdőképernyőjén

2024.09.21| 9to5Google

A legújabb frissítéssel a Pixel Buds alkalmazás már közvetlenül elérhető a Pixel telefonok kezdőképernyőjén, megkönnyítve a fülhallgatók beállításainak kezelését.

A Google Pixel telefonok felhasználói számára új változások érkeznek a Pixel Buds alkalmazással kapcsolatban. Korábban a Google elrejtette a Pixel Buds alkalmazást az indítóprogramban, de a legfrissebb frissítéssel ez már nem így van. A Pixel Buds kliens 1.0.673625792 verziója támogatja a Pixel Buds Pro 2-t, melynek hivatalos megjelenése a következő héten várható. Ez a frissítés nemcsak a fülhallgatók új modelljeire hoz támogatást, hanem láthatóvá teszi a Pixel Launcherben az alkalmazás ikonját, így azt a felhasználók mostantól elérhetik közvetlenül az indító képernyőről, amennyiben a fejhallgató párosítva vagy mentve van.



A Pixel Buds alkalmazás ikonja modern és letisztult megjelenésű, és kényelmes megoldást nyújt a beállítások eléréséhez. Az ikon közvetlenül elhelyezhető a kezdőképernyőn, megkönnyítve a felhasználók számára a hozzáférést a Pixel Buds beállításaihoz. Korábban ez csak egy külön widgeten keresztül volt lehetséges, amely a fejhallgató aktuális állapotát mutatta, beleértve a színük megjelenítését is. Az új ikon bevezetése egyszerűsíti az elérést, bár egyes felhasználók szerint kissé szokatlanul hat a kezdőképernyőn. Az akkumulátor widget használata alternatív megoldást nyújt azoknak, akik szívesebben választanák a beállítások közvetlen elérését, míg a Bluetooth gyorsbeállítások csempéje is egy kézenfekvő lehetőség.



Érdekesség, hogy a Pixel Buds alkalmazás ikonja eddig soha nem volt elrejtve más Android készülékeken, csak a Google saját eszközein. Az új verzió már elérhető a Play Store-on keresztül, így széles körben elterjedhet a felhasználók között. A frissítés számos hasznos újdonságot is hoz a Pixel Buds felhasználóknak. Például a 'Hey Google' funkciót mostantól engedélyezni kell, hogy a Pixel Buds fülhallgatókon működjön, továbbá az új modell érintéses vezérlés funkciója már nem fog értesítéseket olvasni.

A Pixel Buds Pro 2 érkezése is egyre közeledik, és a hírek szerint 32 országban lesz elérhető a hivatalos megjelenés után. Az új modell nemcsak technológiai újításokat hoz, hanem még kényelmesebb felhasználói élményt is ígér.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

Hogyan építs sikeres vállalkozást szakértői tudásod alapján?

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.