A Samsung Android 15 frissítés határozatlan időre késik: Mit rejteget a tech óriás?

2024.08.07| 9to5Google

Miután hiányzott az eredetileg várt megjelenési dátum, a Samsung Android 15 frissítése úgy tűnik, hogy sokkal később indul, mivel a források szerint "határozatlan időre" késik.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A Samsung már egy ideje dolgozik a One UI 7-tel ellátott Android 15 frissítésen a színfalak mögött, és a frissítés várhatóan a múlt hónap végén mutatkozott volna be a nyilvánosságnak. De ez az eredeti dátum eljött és el is múlt bemutatás nélkül, annak ellenére, hogy számos kiszivárgás elárulta, mit hozna a Samsung frissített rendszere.

Egyes források szerint a Samsung a One UI 6.1.1 bevezetése miatt tartotta vissza a One UI 7-et, amely szintén még nem kezdődött el. Úgy tűnik azonban, hogy ennél többről lehet szó.

Megbízható források, Ice Universe és Chun Bhai szerint a Samsung a korábban gondoltnál jobban elhalasztotta a One UI 7 és ezzel együtt a vállalat Android 15 frissítésének elindítását. Ice szerint a Samsung nem tervezi a béta "közeljövőben" történő elindítását, míg Chun Bhai szerint a Samsung "határozatlan időre" elhalasztotta, hozzátéve, hogy "kevés a bizalom", hogy akár még augusztusban is elindulhat.

Miért a késés? A frissítéssel kapcsolatos hibákról és problémákról elhaló említések hangzottak el, de úgy tűnik, hogy a késedelem jelentős része egyszerűen a One UI 6.1.1 késedelmes bevezetésének köszönhető. Akárhogy is van, a Google úgy tűnik, hogy az Android 15 bevezetése is kissé késik. A vállalat közelgő Pixel 9-es termékcsaládja a hírek szerint Android 14-gyel fog megjelenni, míg az augusztusi javítás csak most ment ki az Android 14 alapján is, ami azt jelenti, hogy legalább szeptemberig nem érkezik meg.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.