A Samsung Galaxy Ring drágább lehet, mint amire számítunk

2024.07.08| Android Police

Egy új jelentés szerint a Samsung Galaxy Ring akár 449 euróba is kerülhet Franciaországban.

  • Korábbi jelentések a Samsung első okosgyűrűjét 300 és 350 dollár közötti árra becsülték.
  • A Samsung július 10-én, a Galaxy Unpacked eseményen mutatja be a Galaxy Ringet és új összecsukható telefonjait, okosóráit és fülhallgatóit.

A Samsung Galaxy Ring léte régóta nem titok, hiszen a vállalat januárban röviden bemutatta az eszközt. Ez az egészségközpontú gyűrű hivatalosan is megjelenik július 10-én, a Samsung új összecsukható telefonjaival, okosóráival és fülhallgatójával együtt. A legújabb pletykák szerint a Samsung első okosgyűrűje akár egy Galaxy Watch modell árával is felérhet, 300 és 350 dollár közötti árral. Azonban egy hétvégi új jelentés ellentmond ennek a pletykának, és azt sugallja, hogy a gyűrű jelentősen drágább lehet, mint amire számítottunk.

A francia Dealabs szerint a Galaxy Ring ára Franciaországban 449 eurótól kezdődik, bár a legdrágább verzió árára vonatkozó információ nem áll rendelkezésre. Tudjuk, hogy a Galaxy Ring kilenc méretben lesz elérhető fekete, ezüst, valamint arany kivitelben. Ha ez az új jelentés pontos, akkor a Galaxy Ring drágább lesz, mint egyik fő riválisa az okosgyűrűk piacán, az Oura Ring Generation 3.

Az Oura Ring tulajdonosainak azonban havi 6 dollár előfizetési díjat kell fizetniük, hogy teljes mértékben kihasználhassák az eszköz képességeit. Jelenleg nem világos, hogy a Samsung hasonló utat választ-e, bár a magasabb kezdőár azt sugallja, hogy nem. Az Oura nem az egyetlen játékos ebben a mezőnyben, az Ultrahuman Ring Air jelenleg előfizetési díj nélküli alternatívát kínál az Oura okosgyűrűjéhez.

Mit hoz a Galaxy Ring?

Bár a fenti valutaátváltás 490 dolláros árat sugall, valószínűbb, hogy a Galaxy Ring ára a 400-420 dollár közötti tartományban lesz, amikor elérhetővé válik. Ez nem olcsó, és potenciálisan az egyik legdrágább okosgyűrűvé tenné a piacon, mivel az Oura Ring Gen 3 ára 299 dollárról, míg az Ultrahuman Ring Air ára 349 dollárról indul.

A Samsung egészségügyi alkalmazásának legutóbbi átnézése érdekes részleteket tárt fel a Galaxy Ringről, például egy bőrhőmérséklet-érzékelő jelenlétét, amely lehetővé teszi az eszköz számára a hőmérsékletváltozások nyomon követését. Stressz- és pulzusmérés is lesz a Galaxy Ringben, valamint horkolásérzékelés. Lesz egy új egészségpontozó rendszer is, a My Vitality Score, amely személyre szabott egészségügyi betekintéseket nyújt a gyűrű szenzorainak segítségével. 

Néhány mesterséges intelligencia elem is szerepet játszik majd itt, mint minden 2024-ben megjelenő új terméknél, és a Samsung állítólag ezt a technológiát használja a felhasználó-központú egészségügyi betekintések minőségének javítására.

A Galaxy Unpacked két nap múlva lesz, akik regisztrálnak a Samsung oldalára, kedvezményre jogosító kupont kapnak.

 

 

 További friss Telefongurus hírek erre!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Itt az új Galaxy reklám, érkezik az SGS3

Itt az új Galaxy reklám, érkezik az SGS3

2012.04.23
| GSM Arena
Ahogy az várható volt, elérkezett a legújabb Samsung Galaxy reklám ideje.
Bővíthető lesz a Galaxy S21 FE

Bővíthető lesz a Galaxy S21 FE

2021.07.08
| SamMobile
Jó hírünk van azoknak, akik microSD kártyával bővítenék majd a Samsung Galaxy S21 FE mobiljuk tárhelyét.
A Samsung Galaxy Ring augusztusban jelenik meg korlátozott funkcionalitással

A Samsung Galaxy Ring augusztusban jelenik meg korlátozott funkcionalitással

2024.03.14
| Phone Arena
A Samsung meglehetősen szokatlan módon közelítette meg vadonatúj Galaxy Ring hordható formájának marketingjét.