A Samsung Galaxy Ring villogni is tud

2024.05.30| Phone Arena

A Galaxy Ring megjelenését izgatottan váró Samsung-rajongóknak most egy apró híren kell rágódniuk.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

Az intelligens gyűrű, amelyet továbbra is titokban tartanak, veszteségmegelőzési és biztonsági funkciókat kínálhat, amelyek megkülönböztethetik fő riválisától, az Oura Ringtől. A frissített Samsung Find alkalmazás, az Android Authority munkatársai által végzett APK lebontása, amely eszköz segít a felhasználóknak megtalálni az eltévedt Galaxy eszközeiket, utal az „Elveszett mód” elnevezésű funkcióra. Ez a funkció jó hír azok számára, akik hajlamosak eltéveszteni a készülékeiket vagy ékszereiket, vagy ebben az esetben mindkettőt.

A kódsorok szerint a felhasználók az alkalmazáson keresztül aktiválhatják az elveszett módot. Ha a gyűrű eltűnik, az alkalmazás a gyűrűbe ágyazott villogó fényt válthat ki, ami megkönnyíti a megtalálást. Az alkalmazás visszajelzést ad arról is, hogy a lámpa villog-e, vagy ha nem tud csatlakozni a gyűrűhöz.

Az elveszett mód további biztonsági réteget kínálhat azáltal, hogy lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy zárolják Samsung-fiókjaikat az alkalmazásból. Ez megakadályozza az illetéktelen hozzáférést a gyűrűhöz és a hozzá kapcsolódó személyes adatokhoz.

Amint azt a forrás megjegyzi, ez a lehetséges funkció éles ellentétben áll az Oura Ring veszteségmegelőzési megközelítésével. Ha egy Oura Ring elveszik, az új eszközzel párosítva Korlátozott módba lép, és a gyári beállítások visszaállítására kéri a felhasználót. Ez a visszaállítás törli a legutóbbi adatokat, de megtartja az utolsó szinkronizálás előtti előzményadatokat.

Bár a Galaxy Ring megjelenésének pontos időpontja továbbra is rejtély, a pletykák azt sugallják, hogy 2024. július 10-én jelentős Samsung-bemutató esemény várható. Hogy ez az esemény bemutatja-e a Galaxy Ringet és annak potenciális Lost Mode funkcióját, azt még nem tudjuk. Egy dolog azonban világos: úgy tűnik, hogy a Samsung arra összpontosít, hogy a Galaxy Ringet biztonságosabbá és felhasználóbarátabbá tegye azok számára, akik szeretnének nyomon követni egészségüket és közérzetüket anélkül, hogy aggódnának az értékes adatok elvesztésétől.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

Nem-invazív vércukorszint-monitorozás érkezik a Galaxy Watch-hoz, csak nem most

2024.01.26
| Phone Arena
Minden technológiai gyártó folyamatosan próbálja megelőzni a következő nagy dolog piacra dobását, mindennek azért, hogy elsőként vezethesse be az új funkciókat.
Itt az új Galaxy reklám, érkezik az SGS3

Itt az új Galaxy reklám, érkezik az SGS3

2012.04.23
| GSM Arena
Ahogy az várható volt, elérkezett a legújabb Samsung Galaxy reklám ideje.
Bővíthető lesz a Galaxy S21 FE

Bővíthető lesz a Galaxy S21 FE

2021.07.08
| SamMobile
Jó hírünk van azoknak, akik microSD kártyával bővítenék majd a Samsung Galaxy S21 FE mobiljuk tárhelyét.
A Samsung Galaxy Ring augusztusban jelenik meg korlátozott funkcionalitással

A Samsung Galaxy Ring augusztusban jelenik meg korlátozott funkcionalitással

2024.03.14
| Phone Arena
A Samsung meglehetősen szokatlan módon közelítette meg vadonatúj Galaxy Ring hordható formájának marketingjét.