A Samsung Galaxy S25 nagy kijelző- és kamerafejlesztéseket kaphat

2024.08.02| Android Police
Címkék:

Samsung Galaxy S25


A Samsung Galaxy S24 Ultra kiváló kijelzőminőséget és teljesítményt nyújt, de kameraképességei elmaradnak a versenytársakétól.

  • A Samsung a Galaxy S25-tel jövőre prémium felhasználói élményt nyújtó csúcskategóriás kijelző- és kamerafejlesztéseket tervez bevezetni.
  • A cég célja az AI képességek és a természetes beszélgetési élmény javítása a Google-lal és más partnerekkel való együttműködés révén.

A Samsung Galaxy S24 Ultra az idei év egyik legjobb zászlóshajó Android telefonja. Bár nem tökéletes, a telefon lenyűgöző tükröződésmentes kijelzővel rendelkezik, kiváló teljesítményt nyújt, és egész napos üzemidő bír. Azonban a telefon 200 MP-es főkamerája és a teleobjektív kamerák nem érik el a versenytársak szintjét. Még rosszabb, hogy a OnePlus és a Xiaomi cégekkel ellentétben a Samsung elkerülte a nagyobb kameraérzékelők használatát a zászlóshajó Galaxy telefonjaiban. A cég azonban jövőre nagy kijelző- és kamerafejlesztéseket tervez bevezetni a Galaxy S25-tel.

A Samsung legújabb phabletje új kezdetként hat

A Samsung legutóbbi, 2024 második negyedévi eredményhívása során Daniel Araujo, a Samsung Mobile Experience (MX) alelnöke megemlítette, hogy a Galaxy S25-tel jövőre "csúcskategóriás" kijelző- és kamerafejlesztéseket terveznek. Azt is mondta, hogy a legjobb alkalmazásprocesszort (AP) és memóriát fogják használni az AI teljesítményének növelése és az általános prémium élmény biztosítása érdekében.

A Samsung vezető szerepet tölt be az OLED kijelző technológiában, és zászlóshajó Galaxy S telefonjai általában a legjobb elérhető paneleket használják. A Galaxy S24 Ultra 6,8 hüvelykes OLED panelje elérheti a 2600 nites csúcsfényerőt. Még fontosabb, hogy az új Corning Gorilla Glass Armor-t használja, amely állítólag 75%-kal csökkenti a tükröződést.

A jövő évi S25 sorozattal a koreai cég bevezetheti az új Tandem OLED kijelző technológiát,amely az Apple M4 iPad Pro készülékén is látható, hogy még nagyobb fényerőt és jobb energiahatékonyságot érjen el.

A Galaxy S25 Ultra jelentős kamerafejlesztést kaphat

Ami a kamerákat illeti, a korábbi pletykák szerint a Galaxy S25 Ultra nagyobb, 50 MP-es 3x teleobjektív érzékelőt kaphat. Ez jelentős minőség- és részletbeli ugrást eredményezhet, különösen az S24 Ultra 10 MP-es 3x teleobjektív érzékelőjének kicsi méretéhez képest. A cég ezt az érzékelőt használja zászlóshajó telefonjaiban a 2021-es Galaxy S21 Ultra óta.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

Lehet, hogy a Samsung nem frissíti a főérzékelőt, és ugyanazt a 200 MP-es érzékelőt használja majd, mint az S24 és S23 Ultra modellekben.

Az alelnök röviden kitért a Samsung AI erőfeszítéseire is. Megemlítette, hogy a cég szorosan együtt fog működni partnereivel, köztük a Google-lal, és arra számítanak, hogy "képesek lesznek megérteni a beszélgetések kontextusát és természetes beszélgetési élményt nyújtani eszközeink között."

A Samsung már most is jelentős előnyt élvez a versenytársakhoz képest az AI integrációban, amelyet ezekkel a fejlesztésekkel tovább növelhet.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

Több millió Galaxy van veszélyben a Samsung miatt

2023.03.30
| SamMobile
A Samsung továbbra is figyelmen kívül hagyja a hatalmas biztonsági hibát, amely több millió Galaxy mobilt érint világszerte.
Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

Frusztráló kamera hiba a Galaxy S23 és S23+ telefonoknál

2023.03.13
| SamMobile
Az új Galaxy S23 sorozatban csak a Galaxy S23 Ultra kapott frissítést a hátsó kamerához.
 Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

Olcsóbbak lettek a Galaxy S10 készülékei

2020.02.15
| GsmArena
A Samsung kedvezményeket kínál a Galaxy S10 sorozathoz Indiában.
Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!