A Samsung Galaxy Watch7 ötven százalékkal gyorsabban tölthet

2024.05.21| SamMobile

A Samsung legújabb okosórái, a Galaxy Watch6 és a Watch6 Classic akár 10W-os töltést is támogatnak.

Nos, úgy tűnik, hogy a cég hamarosan megjelenő okosórája, a Galaxy Watch7 50%-kal gyorsabb töltési sebességet kínál majd, mint a jelenlegi modellek. Nemrég beszámoltunk arról, hogy az FCC felvette a Galaxy Watch7 és a Galaxy Watch7 FE készülékeket a webhelyére. Nos, miután közelebbről megvizsgáltuk a listát, olyan dokumentumokat fedeztünk fel, amelyekből kiderül, hogy a Galaxy Watch7 támogatja a 15W-os töltést.

A tanúsítási dokumentumok szerint a Galaxy Watch7 négy változatának egyike, az SM-L305 támogatja az 5V-os és 3A-es töltést, ami 15W-ot jelent. A közelgő okosóra másik három változatának, az SM-L300-nak, az SM-L310-nek és az SM-L315-nek szintén 15W-os töltéssel kell rendelkeznie.

Ez azt jelenti, hogy a Galaxy Watch7-nek elméletileg 50%-kal kevesebb időre van szüksége a feltöltéshez, mint a Galaxy Watch6-nak, amelynek körülbelül egy óra harminc percbe telik a 0%-ról 100%-ra való feltöltése. Tehát elméletileg a Galaxy Watch7-nek mindössze 45 percbe telik, amíg üresről telire töltődik.

A Samsung Galaxy Watch7 FE sokkal lassabb töltési sebességgel rendelkezik

Sajnos a Samsung nem terjesztette ki a gyorsabb töltési sebességet a Galaxy Watch7 FE-re. Valójában a tanúsítási dokumentumok azt mutatják, hogy a Galaxy Watch7 FE csak 5W-os töltést támogat, ami 50%-kal lassabb, mint a Galaxy Watch6 képessége.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

Ezzel a Samsung hamarosan megjelenő, megfizethető okosórájának csaknem három órába telhet, amíg 0%-ról 100%-ra töltődik, ami elég sok. Érdekes lenne látni, milyen töltési sebességgel rendelkezik a Galaxy Watch7 Pro Classic/Pro.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.