A Samsung Galaxy Watch 6 renderek szerint visszatér a lünetta

2023.05.25| Android Central

A Galaxy Watch 6 Classic első renderei a Watch 4 Classic-hoz hasonló dizájnra és lünettára utalnak.

A Galaxy Watch 6 sorozat a Samsung következő várva várt okosóra-sorozata, amely hagyományosan augusztusban jelenik meg. A megjelenés előtt felbukkantak az interneten az első renderek az állítólagos Watch 6 Classicról.

A legújabb Galaxy Watch 6 Classic rendereket Steve Hemmerstoffer (aka OnLeaks) osztotta meg a MySmartPrice-szal együttműködve. A renderek egy hagyományos kinézetű órát mutatnak kör alakú kijelzővel és a forgó lünetta visszatérésével.

A Galaxy Watch 6 Classic a tipphozó szerint a tavalyi Galaxy Watch 5 Pro közvetlen utódja lesz. A jelentés utal arra, hogy a Samsung visszahozza a "Classic" becenevet, miután tavaly lemondott róla a Watch 5 Pro javára. Az előző Classic órát a Galaxy Watch 4 sorozatban láthattuk, a Galaxy Watch 4 Classic jelzéssel.

Visszatérve a renderelésekre, a Galaxy Watch 6 Classic dizájnjában elég sok hasonlóságot láthatunk a Galaxy Watch 4 Classichoz. A kijelző körüli keret kiemelkedőnek tűnik, az okosóra jobb oldalán pedig hagyományos Home és Back gombok találhatók a Galaxy Watch 6 Classic felhasználói felületén belüli navigációhoz. A szemközti oldalon nincsenek gombok vagy kiemelkedések.

Míg a renderek már a közelgő Galaxy Watch mágneses hurokra utalnak, addig a korábbi modellekhez hasonlóan más szíj opciókkal is számolhatunk. A bemutatott rendereken kívül nincsenek konkrétumok arra vonatkozóan, hogy mire számíthatunk a közelgő Galaxy Watch 6 Classic-tól.

 A Galaxy Watch 6 néhány, korábbi kiszivárgásokból származó tippelt specifikációja azonban valamivel nagyobb, 1,47 hüvelykes kijelzőre utal. Ez valószínűleg egy 470×470 felbontású Super AMOLED kijelző lesz. Más jelentések arra is utaltak, hogy új Exynos chip lesz, amely állítólag növeli a teljesítményt. A kiszivárgott specifikációk 425 mAh kapacitású akkumulátort jeleznek, ami jelentős előrelépés a Watch 4 Classic 361 mAh-s akkumulátorához képest.

Ami a bevezetést illeti, a Galaxy Watch általában augusztusban szokott megjelenni a Samsung összecsukható telefonjaival együtt. Ezúttal a pletykák a Galaxy Z Fold5 és a Z Flip5 korábbi megjelenésére utalnak, amivel egy időben számíthatunk az állítólagos Galaxy Watch 6 sorozat érkezésére is.

 

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.