A Samsung Galaxy Watch Ultra két izgalmas színben lesz elérhető: szürke és sötétebb szürke

2024.06.18| Android Police

A hamarosan megjelenő Samsung Galaxy Watch Ultra egyedi dizájnnal, gömbölyű testtel és forgatható előlappal lesz elérhető, két színben.

Kevesebb, mint egy hónap van hátra a Samsung idei második Unpacked eseményétől, amelyet július 10-re terveztek. A megszokott termékeken kívül idén két újdonsággal is számolunk, ezek a Samsung Galaxy Ring és a Samsung Galaxy Watch Ultra. Míg az előbbit már megerősítették, az utóbbi egy új prémium szegmensbe való belépést jelzi a vállalat számára. Most már tisztábban látjuk, hogyan fog kinézni.

2022-ben az Apple meglepte a világot az Apple Watch Ultra bemutatásával – hagyományos okosóráinak erősebb és még drágább változata lett frissített dizájnnal és néhány további funkcióval. Néhány héttel ezelőtt megtudtuk, hogy a Samsung követni fogja a példáját egy saját Watch Ultrával.

A @tim_tom_0 X fiók új kiszivárogtatása szerint a Samsung Galaxy Watch Ultra két színben fog megjelenni: egy sötétebb szálcsiszolt szürke és egy világosabb, majdnem fehér felületű. Ez nagy dolog, mivel kétszer annyi színt tartalmaz, mint amit az Apple kínál zászlóshajója okosórájához. A dizájn többi része kissé megosztó, mivel ferde élű, gömbölyű testtel rendelkezik, amely egy kerek képernyőt tartalmaz forgatható előlappal.

Határozottan másnak és prémiumnak tűnik, de nem vagyunk biztosak abban, hogy a dizájn mindenki számára vonzó lesz. Mivel az órák inkább divatorientált termékek, megjelenésük fontos része az általános vonzerőnek.

Korábbi jelentések azt sugallták, hogy a Samsung Galaxy Watch Ultra ára 700 dollár körül lesz, ami még mindig majdnem olyan drága, mint egy zászlóshajó okostelefon. Ezt az árcédulát igazolja, hogy a hordható olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a titán konstrukció, az IP68 és 10 ATM vízállóság, a MIL-STD 810H tartósság és a sokkal nagyobb akkumulátor. 1,5 hüvelykes AMOLED képernyőjének csúcsfényereje 3000 nit lesz (valószínűleg részleges), ami sok ma elérhető okostelefont is felülmúl és mily’ meglepő, egyezik a konkurenciával.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Samsung Galaxy Watch7 család többi tagjához hasonlóan a Galaxy Watch Ultra is három év után először új, 3 nm-es Exynos chippel ellátott SoC-vel fog működni. Nagyobb, csaknem 600 mAh-s akkumulátorral kombinálva a Watch Ultra több napig ki fogja bírni egy feltöltéssel.

Az eseményen azt is várjuk, hogy a Samsung bemutatja új összehajtható termékeit a Galaxy Z Flip6 és a Galaxy Z Fold6 képében. Bár valószínűleg kisebb frissítésekről van szó, pletykák vannak egy Samsung Galaxy Z Fold6 Ultra-ról is. Sok mást nem tudni róla, de bizonyos hardver- és tartóssági fejlesztéseket kell hoznia magasabb áron.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

Vércukormérő szenzort kaphat a Galaxy Watch 4

2021.01.26
| SamMobile
A Samsung Galaxy Watch 4, illetve Watch Active 3 okosóra egy, a diabéteszesek számára rendkívül fontos szenzort kaphat.
Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

Gyilkos áron: itt a Xiaomi Apple Watch klónja

2019.11.05
| Phone Arena
Wear OS és igazán ütős árral érkezett a Xiaomi okosórája.
Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

Vélemény: csalódás lehet a Samsung Galaxy Watch 6?

2023.07.31
| Global Data
A GlobalData szerint a Samsung Galaxy Watch 6 sorozatú okosórák csalódást okoznak, mivel hiányoznak az innovatív funkciók.
7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

7 dolog, amit utálni fog az Androidról iOS-re váltáskor

2023.06.12
| Android Police
Manapság az Android és az iOS nem is különbözik annyira, mint ahogyan azt gondolná. Mindenkinek megvan az általa preferált platform, de ahogy mindkét operációs rendszer kiforrott, mindegyik követte az okostelefonos riválisok által először kijelölt utakat.