A Samsung rohamtempóban adta ki az első Galaxy Watch Ultra és Watch7 frissítést

2024.07.31| Android Police

A Samsung új Galaxy Watch Ultra órája korai akkumulátor merülési problémákkal szembesült, a felhasználók csak 12 órás használatról számoltak be, annak ellenére, hogy a Samsung hosszabb időt ígért.

  • A Samsung elismerte a problémát, és ígéretet tett egy szoftverfrissítés kiadására, amely jobb teljesítményt és stabilitást ígér. A frissítés most már elérhető, és valószínűleg tartalmazza ezeket a javításokat.
  • A Samsung Galaxy Watch7 és Watch Ultra tulajdonosai a Galaxy Wearable mobilalkalmazáson keresztül alkalmazhatják a frissítést.

A Samsung nyári Unpacked eseménye július 10-én, szerdán zárult, ahol a dél-koreai tech óriás számos új eszközt mutatott be, köztük a Samsung Galaxy Z Flip6-ot, a Samsung Z Fold6-ot, a Samsung Galaxy Watch7-et és Samsung Galaxy Watch Ultrát, valamint a Samsung Galaxy Buds3 sorozatot.

Az általános elérhetőség július 24-én, szerdán következett, és most, kevesebb mint egy héttel később, már láthatjuk, hogy a Samsung foglalkozik néhány első napos problémával.

A probléma a Galaxy Watch Ultrát is érinti

A Galaxy Watch7 és Watch Ultra korai vásárlói váratlan akkumulátor merülési problémákkal és általánosan rossz üzemidővel szembesültek a két viselhető eszközön. Összehasonlításképpen, a Watch7 egy 300 mAh-s akkumulátort tartalmaz, és a Samsung szerint 30 és 40 óra közötti használatot kellene biztosítania (AOD bekapcsolva / kikapcsolva). Hasonlóképpen, a Watch Ultra egy 590 mAh-s akkumulátort használ, és a Samsung szerint 60 és 80 óra közötti használatot kellene biztosítania (AOD bekapcsolva / kikapcsolva).

Frusztrált felhasználók azonban arról számoltak be, hogy csak körülbelül 12 órányi használatot kapnak viselhető eszközeikről, még könnyű vagy mérsékelt használat mellett is. A Samsung néhány nappal ezelőtt elismerte a problémát, és úgy tűnik, most egy javítást is kiadnak.

A szoftverfrissítés új és továbbfejlesztett funkciókat is kínál

Az első szoftverfrissítés a Galaxy Watch7 és Watch Ultra számára most elérhető, ahogy azt a SamMobile megosztotta, és bár a frissítés megjegyzései nem egyértelműen állítják, hogy megoldják a merülési problémát, azt mondják, hogy javítják a teljesítményt és stabilitást, ami valószínűleg magában foglalja az akkumulátor hiba javítását.

Az új órák tulajdonosai most navigálhatnak a Galaxy Wearable alkalmazásba és letölthetik a frissítést. A Galaxy Watch7 tulajdonosoknak a L310XXU1AXG2 (173.51 MB) firmware verziót, míg a Watch Ultra tulajdonosoknak a L705FXXU1AXFB (330.59 MB) verziót kell látniuk.

Bár a Samsung frissítési jegyzetei túl általánosak, azt mondják, hogy a frissítés "új és/vagy továbbfejlesztett funkciókat" hoz a viselhető eszközökre. Jelenleg nem vagyunk biztosak abban, hogy mik ezek az új funkciók, de úgy spekulálunk, hogy kapcsolódhatnak a Galaxy AI funkciókhoz, amelyek nem voltak elérhetőek az első kiadásban.

 

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

Egy szerencsétlen vásárló furcsa hibát észlelt a Galaxy Watch Ultra óráján

2024.07.26
| SamMobile
A Samsung nemrégiben egy vitába keveredett a Galaxy Buds3 Pro minőségellenőrzési problémái miatt. Úgy tűnik azonban, hogy ez nem az egyetlen gond a cég újonnan megjelent viselhető eszközeivel kapcsolatban.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.