A Samsung új Galaxy Z Fold6 bejelentésére készül

2024.10.17| 9to5Google

A Samsung nemrégiben teaser videót tett közzé, amely megerősíti a Galaxy Z Fold6 "Special Edition" érkezését, várhatóan október 21-én.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Samsung hivatalosan is megerősítette egy új Galaxy készülék érkezését egy teaser videóban, ami arra utal, hogy a Galaxy Z Fold6 "Special Edition" bejelentése néhány napon belül megtörténik. Az eddigi pletykák szerint ez a különleges kiadás valamikor az év során jelenik meg, és a kiszivárgott renderek alapján a készülék várhatóan egy nagyobb kameraudvart mutat majd, amely a vékonyabb testhez illeszkedik. A Samsung Galaxy Z Fold6 Special Edition 200MP-es fő kameraérzékelőt hoz, és valószínűleg magasabb áron fog megjelenni, mint az amúgy is drága Galaxy Z Fold6.

Ma a Samsung közzétett egy teaser videót a Galaxy Z Fold6 Special Editionről a koreai weboldalán. A videó vintage esztétikát áraszt, amely eleganciát sugall. Egy borítékban egy eddig nem látott Galaxy Fold modell szerepel, rajta a "You're Invited" felirattal.

A Samsung a bejelentés időpontját 2024. október 21-re tűzte ki. A teaser alapján nem sok információ derül ki a készülékről; a drágább Galaxy Z Fold6-on jól látható a gyűrődés, de nem láthatók különleges színek vagy új szögek, amelyek megmutatnák, mennyivel vékonyabb a telefon. A készülék várhatóan ugyanazt a képarányt hozza, mint az eredeti Galaxy Z Fold6, kevés különlegességgel.

Jelenleg a készülék várhatóan kínai exkluzív lesz, és október 21-ig valószínűleg nem sok információt tudunk meg róla a Samsung Galaxy Z Fold6 Special Edition teaserén kívül. Már csak párat kell aludni.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

Kiderült az iOS 18 megjelenési dátuma: ekkor frissítheted iPhone-odat

2024.09.10
| Phone Arena
Az Apple a szeptember 9-i Glowtime eseményen hivatalosan bejelentette, hogy az iOS 18 frissítés szeptember 16-án érkezik a támogatott iPhone készülékekre. Ugyanezen a napon lesz elérhető az iPadOS 18 frissítés is.
Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

Ezért válaszd az iPhone 16-ot a Pro helyett!

2024.09.11
| 9to5mac
Ha nehéz dönteni az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro között, négy meggyőző okot mutatunk, miért lehet érdemesebb az iPhone 16 mellett letenni a voksot.
Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

Ezért fogod megvenni az iPhone 16-ot

2024.09.04
| 9to5mac
Az új iPhone 16 bemutatója előtt a CIRP egy friss tanulmányt tett közzé, amely rávilágít arra, hogy az iPhone-vásárlók többsége nem az új funkciók miatt frissít.