A Sony Ericsson Facebook Inside Xperia integrációja

2011.07.21
Címkék:

A japán-svéd gyártó egyedi reklámmal kápráztatja el a felhasználókat, az új Facebook integrációról szóló hirdetésekkel találkozhatunk mindenhol.

A japán-svéd gyártó egyedi reklámmal kápráztatja el a felhasználókat, az új Facebook integrációról szóló hirdetésekkel találkozhatunk mindenhol. Lássuk, mirõl is van szó tulajdonképpen. A Facebook for Android a Sony Ericsson Xperia modelljeihez érhetõ el, lévén az androidos mobilokról beszélünk (igaz, fõként az új készülékekre telepíthetõ vagy található meg gyárilag az okosított Facebook). Napjainkban egyre fontosabb az állandó elérhetõség, legyen szó akár mobilról, akár internetrõl, tehát nem maradhatunk le a Facebook újdonságairól sem. A Facebook inside Xperia elérhetõvé teszi a Like gombot a képgalériában, a zenelejátszóban, ezek segítségével a médiafájljainkat oszthatjuk meg Facebookon ismerõseinkkel, valamint egy Media Discovery widgetet is biztosít, ez összegyûjti az ismerõseink feltöltéseit és egyetlen galériában mutatja azokat. Ez azonban nem minden, a telefon elsõ indításakor kéri a Facebook azonosítónkat, majd a telefonkönyvet és az online listánkat összefésüli, ahol pedig egyezést talál, összekapcsolja a neveket és összefésüli az adatokat.
Egy-egy névre ráállva a telefonban ezentúl mutatja a Facebook profilját is, a feltöltött képeket és az egyéb üzeneteket, valamint a saját Facebook galériánkat. Eddig ez leginkább a HTC által már régóta ismert Sense kezelõfelületet juttatja eszünkbe. Említésre méltó újdonság, hogy a telefonunk naptárát a Facebook naptárával szinkronizálhatjuk. Amennyiben persze valaki nem használja egyáltalán a Facebookot, úgy nem gond, ugyanis az Xperia modellekben egyszerûen át lehet ugrani ezt a kérdést. A Facebook inside Xperia a közösségi hálók megszállottjainak biztosít könnyebb és egyszerûbb hozzáférést fiókjukhoz mint eddig. A Facebook inside Xperia elérhetõ a Sony Ericsson Xperia Arc, a Sony Ericsson Xperia Neo, a Sony Ericsson Xperia Pro, a Sony Ericsson Xperia Mini, valamint a Sony Ericsson Xperia Ray modelleken.



 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?