A Sony óriásplakátja véletlenül bemutatta az Xperia 1 V-t

2023.05.04| Tech Radar
Címkék:

Sony Xperia 1 V


A márkák véletlen termékszivárgásai általában apróbb botlások, amelyeket csak véletlenül szúrnak ki, például egy idő előtti bolti listázás, amelyet gyorsan levesznek.

A Sony azonban stílusosan szivárogtatta ki közelgő zászlóshajóját, az Xperia 1 V telefont - egy hatalmas óriásplakátot posztolt, amelyen a készülék egy épület oldalán látható. Az óriásplakátot Hongkongban látták, mielőtt levették volna, de nem azelőtt, hogy fotók jelentek volna meg a Redditen és a Twitteren.

A képek alapján a Sony Xperia I V - amelyet hivatalosan május 11-én mutatnak be - nagyon hasonlít majd az Xperia 1 IV-re. Maradnak a lapos oldalak, amelyek egy karcsú, vékony testet vesznek körül, ami a sorozat korábbi tagjaira jellemző. 

A kamera objektív elrendezése továbbra is egyedülállóan Sony-s marad. Az új telefon kamerasorozata egy kicsit nagyobbnak tűnik, mint az előző generációé, a Sony hirdetése azt hirdeti, hogy a telefon "next-gen" kamerarendszerrel rendelkezik majd.

 Két promóció története

Az Xperia 1 V csatlakozik a Google Pixel 7a-hoz. Bár az Xperia 1 V körül kevesebb szivárgást láttunk, mint a 7a esetében, mégis van egy világos elképzelésünk arról, hogy mit várhatunk mindkét telefontól. 

Az Xperia 1 V a pletykák szerint Snapdragon 8 Gen 2 processzorral, 16 GB RAM-mal, 6,5 hüvelykes lapos kijelzővel és 5000 mAh kapacitású akkumulátorral érkezik. A Pixel 7a eközben várhatóan Tensor G2 processzorral, 8GB RAM-mal, 6,1 hüvelykes kijelzővel és 4400 mAh kapacitású akkumulátorral rendelkezik majd.

Bár ezek sok szempontból nagyon különböző okostelefonok, mind az Xperia, mind a Pixel termékcsaládok nagy hangsúlyt fektetnek a kameraélményre (bár azt is mondhatnánk, hogy az összes legjobb Android telefon ezt teszi). A Pixel-sorozat jellemzően felülmúlta a Sony Xperiákat az értékelésekben.

Lehet, hogy ez lesz az az év, amikor a Sony behozza lemaradását a fotózás terén? Hamarosan pontosabb képünk lesz róla, de egy olyan telefon esetében, amely a pletykák szerint 1000 euró feletti összegbe fog kerülni, reméljük, hogy igen.

 

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?