A TikTok csendben elindította a Whee-t, egy Instagram-szerű mobilalkalmazást

2024.06.19| Android Authority
Címkék:

TikTok

,

Whee


A TikTok eltökélt szándéka, hogy alkalmazásaival a közösségi média minden aspektusát lefedi.

A ByteDance, a TikTok mögött álló cég nemrégiben elindított egy másik közösségi alkalmazást, amely nagyon hasonlít egy Instagram-klónra, ez a Whee. Az Artem Russakovskii által észlelt Whee már letölthető Android-eszközökre, de csak bizonyos országokban. Például a Whee jelenleg nem elérhető az Egyesült Államokban, de ez csak egy a sok ország közül, ahol úgy tűnik, hogy a Whee még nem letölthető.

A fejlesztők szerint a Whee „egy új közösségi alkalmazás, amelyet azért hoztak létre, hogy kapcsolatot tartson közeli barátaival az élet spontán pillanataiban”. Alapvetően ez egy Instagram-szerű alkalmazás, amely lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy valós időben fényképeket készítsenek és megosszanak a barátaikkal.

A lépés meglehetősen furcsa, tekintve, hogy a ByteDance nemrégiben elindította a TikTok Notes alkalmazást, egy másik alkalmazást, amelyet erősen inspirált az Instagram. Nyilvánvaló, hogy a Whee személyesebb megközelítést alkalmaz azáltal, hogy csak barátok számára engedélyezi a képeink megtekintését és interakcióját, az alkalmazás létezésének oka továbbra is tisztázatlan, ha már van egy másik alkalmazás, amely ugyanúgy működik.

Mivel úgy tűnik, hogy ez valamiféle puha indításnak tűnik, még várni kell, hogy a ByteDance végül világszerte elérhetővé teszi-e a Whee-t, vagy ez csak egy teszt, amely a piac lüktetését hivatott megmérni. Ha olyan országokban él, ahol a Whee elérhető, ingyenesen letöltheti Android-eszközére a Google Play Áruházból.

 

 

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?