A tökéletes zuhanykabin kiválasztása egyszerűbb, mint gondolnád

2022.10.12
Címkék:

Amikor a fürdőszoba kialakításáról vagy felújításáról van szó, nem köthetünk kompromisszumot!

Ez a lakás egyik legfontosabb helyisége, fontos tehát, hogy minden bútor, szaniter, amit ide elterveztünk, jó minőségű legyen és a kényelmünket szolgálja. A zuhanykabin kiválasztására különösen oda kell figyelni!

 

A fürdőszoba berendezése

 

A fürdőszoba legfontosabb berendezései közé tartozik a mosdókagyló, a WC-csésze, a zuhanyzó, illetve a fürdőkád. A legtöbb esetben sajnos ez utóbbiról le kell mondanunk a helyszűke miatt, ilyenkor nem marad más, mint a megfelelő zuhanykabin kiválasztása. Ehhez az egyik legnagyobb választékot a Homelux lakberendezési webáruház kínálja, ahol mindenféle fürdőszobai felszerelés megtalálható: fürdőszobabútorok, szaniterek éppen úgy, mint apró kiegészítők, például törölközőtartó.

 

Egy tökéletes fürdőszoba berendezéséhez ugyanis végig kell gondolnunk, mi mindenre lehet szükség. Kell hely a mosógépnek, mosdószekrénynek, tükörnek, polcoknak, fali szekrényeknek, szennyestartónak is, de túl zsúfolt sem lehet a helyiség. 

Jól tesszük, ha a Homelux áruház oldalára ellátogatunk, mert itt nagyon praktikus fürdőszobai kellékeket találunk, s máris láthatjuk, mennyi mindent be tudunk szerezni az adott helyiségbe egy helyről!

 

A tökéletes zuhanykabin kiválasztása

 

Ha valóban nincs más lehetőség, csak zuhanyzásra van elég hely, akkor mindenképpen a lehető legjobb zuhanykabint válasszuk ki! Ebből is szerencsére bőséges a kínálat.

 

Vannak íves és szögletes modellek is, mindenki fel tudja mérni a méret és a stílus alapján, hogy az ő fürdőszobájába melyik lesz a jó. Az íves kabinok tolóajtósak, a szögletesek között találunk kifelé és befelé nyíló ajtósat is.

 

Amit még érdemes eldöntenünk: hátfalas zuhanykabint szeretnénk-e? Ebben az esetben egy komplett tusoló beépítésére nyílik lehetőség, ha megvan a lefolyó helye, akkor elhelyezhetjük oda a kabint. Ha azonban falra szerelhető verzióban gondolkodunk, akkor mindenképp a fürdőszoba adott pontjára tehetjük csak a zuhanyzót.

 

Persze ez is jó megoldás, hiszen mutatós csaptelepekkel, zuhanypanelekkel teljesen egyedivé varázsolhatjuk a helyiséget!

 

Nagyon divatosak manapság a walk in zuhanykabinok is, a modernebb stílusú lakásokban jól mutatnak. Bátran válasszuk ezt a típust, ha kedveljük a minimalizmus jegyében készült tárgyakat!

 

A mi tippünk: a mélytálcás zuhanykabin

 

Végezetül elmondjuk, hogy a zuhanykabinok esetében is létezik jolly joker: ez pedig a mélytálcás zuhanykabin, amelyet akár fürdőkádként is használhatunk! Kisgyermekes családok számára ideális választás, hiszen a gyerkőcök is tudnak benne pancsikolni, majd a felnőttek gyorsan letusolni.

 

A mélytálcás zuhanykabinokba is kérhető számos extra felszerelés, hidromasszázs panel is akár: relaxáláshoz, feltöltődéshez ez is nagyon hasznos, nem csak a fürdőkád.

 

A zuhanykabin kiválasztása valójában nagyon egyszerű: alaposan nézzünk szét a termékek között, és döntsünk az igényeinknek megfelelő mellett.

 Olvasson tovább a legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?