A Withings két legjobb óráját egyesíti a luxus ScanWatch Novában

2023.12.07| Android Central

Ez az 599 eurós óra egyesíti a ScanWatch 2 érzékelőit és a merülésre kész ScanWatch Horizon masszív acél dizájnját.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

  • A Withings ScanWatch Nova egy új acél hibrid okosóra, amely december 5-én jelenik meg.
  • A ScanWatch 2-höz hasonlóan méri a pulzusszámot, az SpO2-t, az EKG-t, a VO2 Max értéket, az alvási szokásokat és a hét minden napján 24 órában a testhőmérsékletet 30 napos üzemidő mellett.
  • A ScanWatch Horizonhoz hasonlóan forgatható rozsdamentes acél kerettel, 10 ATM vízállósággal, zafír üveggel és szürkeárnyalatos OLED képernyővel rendelkezik.

A Withings állapotkövető hibrid órák a klasszikus stílust részesítik előnyben a nagy okosóra kijelzőkkel szemben, miközben továbbra is rengeteg egészségügyi adatot szolgáltatnak. Azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik az óráit, de még jobban törődnek a stílussal, a Withings ScanWatch Nova lehet az, amit keresnek.

A Samsung Galaxy Watch 6 Classichoz hasonlóan a ScanWatch Nova is forgatható rozsdamentes acél előlappal rendelkezik, bár hozzáadott "lézergravírozott jelölésekkel, amelyek magukban foglalják a búvárkodás szabványos kódjait". Az óra 10 ATM vízállósággal és "Luminova üreges óramutatókkal" is rendelkezik, ezek gyenge fényviszonyok mellett is jól láthatóak.

Ráadásul az óralap zafírüveggel és tükröződésmentes bevonattal rendelkezik, ami megóvja a karcolásoktól, és megkönnyíti a szabadban való leolvasást.

Mindezek ellenére valójában nem egy "búváróra", mint a Garmin Descent Mk3 - a Horizont kifejezetten nem sósvízi használatra tervezték a Withings támogatása szerint, és feltételezzük, hogy a Nova is ugyanaz -, de legalább bírja a medencés úszást. Itt inkább a búváróra esztétikájáról van szó, ami első ránézésre egész jól néz ki.

A ScanWatch 2-höz hasonlóan a ScanWatch Nova is méri a pulzusszámot, a vér oxigéntartalmát, az AFib detektálásához szükséges EKG-leolvasásokat és a bőr hőmérsékletét. A Withings korábban az FDA jóváhagyását hirdette SpO2-leolvasásaihoz, valamint a klinikailag tesztelt EKG-leolvasásokhoz. Ez a 30 napos üzemidő a Novát egy másik nagyszerű választássá tenné.

Ami a bőrhőmérséklet-leolvasásokat illeti, a Withings egy "TempTech24/7" érzékelőt használ, amely méri a környezeti és bőrhőmérsékletet, valamint az "energiaszállítást". Az ötlet az, hogy a pontosabb adatok érdekében jobban meg tudja mondani a különbséget a testhőmérséklet és a szoba hőmérséklete között.

A ScanWatch 2 hőmérsékletadatokat is használ a betegségek kimutatására, valamint arra, hogy a szervezet mennyire melegszik fel a kemény edzések során, és feltételezzük, hogy a ScanWatch Nova is hasonló módon fogja használni. A Withings a ScanWatch Nova tudáslistájában valamikor 2024-ben pulzusszám-változékonysági értékeket ad hozzá.

Hibridóraként a Nova-nak nincs sok helye az adatok megjelenítésére, eltekintve az óralap tetejébe süllyesztett kis OLED-kijelzőtől. A tárcsa elforgatásával menet közben válthat az értesítések, egészségügyi mutatók vagy egyéb adatok között, vagy hosszan lenyomva előhívhatja kedvencét.

A ScanWatch Nova 2023. december 5-től elérhető a Withings webhelyéről 599,95 eurós áron, míg a kiskereskedők 2024. február 1-jén kezdik el szállítani.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

iPhone 16-ot akarsz venni? Nézd meg itt, hogy fog kinézni!

2024.08.15
| Android Authority
A legfrissebb Apple iPhone 16 fotószivárgás leleplezte a valószínűleg végleges dizájnt és egy szokatlan hátlapi megoldást is egyben.
Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

Nagy iPhone 16 szivárgás: specifikációk, árak és promóciós képek

2024.08.22
| Android Headlines
Fontos információk szivárogtak ki az iPhone 16 sorozatról, beleértve a specifikációkat, az amerikai árakat és promóciós képeket.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.
Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

Samsung akkumulátor baklövés: az új Galaxy Watch 7 akkumulátorproblémái

2024.07.30
| Phone Arena
Amikor a Samsung kevesebb mint egy hónappal ezelőtt bemutatta a Galaxy Watch 7-et, az egyik nagy új funkció, amivel dicsekedett, a "következő szintű üzemidő" volt.