AirPods zenehallgatáshoz? Erre régóta várt minden felhasználó

2024.06.13| 9to5mac
Címkék:

apple

,

iphone

,

mac

,

ios

,

airpods

,

ios 18


Az Apple idén ősszel forradalmasítja az AirPods élményt új funkciókkal és testreszabható adaptív hangzással.

 További friss Telefongurus hírek erre!

Az Apple idén ősszel számos izgalmas új funkciót vezet be az AirPods család számára, amelyek az iOS 18 megjelenésével egy időben válnak elérhetővé. Az újítások közé tartozik a fejbiccentés és a fejrázás érzékelése, amely interaktívabbá és intuitívabbá teszi a felhasználói élményt. Ezenkívül a hangszigetelés még csendesebb és zavartalanabb hallgatási élményt biztosít, míg a játékokhoz készült speciális dinamikus követési funkció gondoskodik arról, hogy a hangok mindig pontosan a megfelelő irányból érkezzenek, növelve ezzel a játékélményt.



Az egyik legizgalmasabb újítás, amelyet az Apple hivatalosan még nem jelentett be, de a legújabb AirPods firmware béta verziójában már elérhető, az Adaptive Audio pontos testreszabásának lehetősége. Az Adaptive Audio tavaly került bevezetésre, és az átláthatóság és az aktív zajszűrés egyensúlyát biztosítja, figyelembe véve a felhasználó környezetét és dinamikusan alkalmazkodva hozzá.

Az új firmware lehetővé teszi az AirPods Pro 2 felhasználók számára, hogy az Adaptive Audio-t kétféleképpen testreszabják: több vagy kevesebb zaj szűrődjön át. Ez azt jelenti, hogy ha az alapértelmezett beállítás nem megfelelő, a felhasználók finomhangolhatják a zajszűrés mértékét az igényeiknek megfelelően. Az Adaptive Audio egy új hallgatási mód, amely a felhasználó környezetének körülményei alapján dinamikusan ötvözi az Átlátszó módot és az Aktív zajszűrést, hogy a pillanatnyi legjobb élményt nyújtsa. Ez az új hallgatási mód zökkenőmentesen testre szabja a zajcsökkentési élményt, miközben a felhasználók a nap folyamán folyamatosan változó környezetek és interakciók között mozognak.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?