Ajándékozz vászonképet szeretteidnek!

2022.02.16| (x)
Címkék:

Ha fontos számodra, hogy az ajándék személyes, szívből jövő és szívhez szóló legyen, válassz az ünnepeltnek egyedi vászonképet!

Születésnap, névnap, évforduló - ezek mind-mind stresszes alkalmak ajándékválasztás szempontjából. Ha fontos számodra, hogy az ajándék személyes, szívből jövő és szívhez szóló legyen, válassz az ünnepeltnek egyedi vászonképet!

 

A vászonkép előnyei

 

A vászonképek egy különleges nyomtató segítségével készülnek el, amely során egy kifeszített vásznon jelenik meg az általad választott minta vagy fotó. Ez egy domború, vastag dekoráció, amely ideális bármilyen otthonba, legyen szó üres falfelületről vagy íróasztalra állítható képről.

 

A vászonképek nemcsak, hogy sokkal esztétikusabbak a hagyományos képkeretes formátumnál, de jóval tartósabbak is. Olyan speciális porálló és karcmentes bevonat található rajtuk, amely segítségével akár évtizedekig is megőrzik hibátlan állapotukat. Emellett a színek fakulásától sem kell tartani, és ha megadná magát a képet tartó szög, akkor sem esik bántódása a fotónak.

 

Előnye, hogy bármilyen mintát, grafikát, festményt vagy akár saját fotót is elkészíttethetünk vászonkép formájában. Fontos, hogy a kép minősége és felbontása minél magasabb legyen, hogy biztosan szép és éles végeredményt kaphassunk.

 

Éppen ezért a vászonképek remek ajándékötletnek bizonyulnak, hiszen teljes mértékben az ünnepeltre szabhatjuk a tartalmukat. Ajándékozz egyedi vászonképet a Vászonkép Szalon segítségével, és lepd meg szeretteid egy igazán szívhez szóló meglepetéssel!

 

Fontos pillanatok megörökítve

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

 

Ha az ünnepelt egy fontos mérföldkőhöz érkezik, meglephetjük egy-egy, a sikereit összegző vászonkép kollázzsal. Legyen szó érettségiről, diplomázásról vagy akár esküvőről, a szép emlékek garantáltan könnyet csalnak a szemekbe.

Annál pedig nincs is szebb, mint amikor az otthonunk melegében a minket ért boldog pillanatok köszönnek vissza fényképek formájában. Így hát egy-egy közös fotó ajándékozása az egyik legjobb módja szeretetünk és támogatásunk kifejezésére. 

 

Remek lakásavató ajándék

 

Ha esetleg egy hozzánk közel álló személy elköltözik, kiváló lakásavató ajándékként szolgálhat egy, az új falát díszítő grafika. Ehhez szükséges, hogy jól ismerjük az ízlését, stílusát és terveit a berendezéssel és dekorálással kapcsolatban.

 

Akár egy közös program keretein belül elmehetünk vele lakásdekorációkat választani, amely során felmérhetjük, milyen stílusú faliképet érdemes ajándékozni neki. Ha pedig szeretnénk biztosra menni, egy minimalista, például vonalrajz stílusú vagy egy egyszerű feliratot tartalmazó, motiváló vászonképpel is meglephetjük. Így garantáltan talál majd helyet a képnek, és az nem üt el az enteriőrtől.

 

Kérd a Vászonkép Szalon segítségét a képválasztásban, és készíttess egyedi vászonképet! Lepd meg szeretted egy, az ő ízlését és stílusát tükröző ajándékkal vagy egy csodás emlékeket felidéző fotóval!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

    2024.05.22
    | MacRumors
    Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

    2024.05.24
    | Szponzorált cikk
    Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?