Alapvetően változatlan lesz az Apple Watch Series 9

2023.08.07| MacRumors

Az Apple Watch Series 9 "alapvetően változatlan" lesz a jelenlegi modellhez képest, kivéve a teljesítményjavulást, a Weibo "Instant Digital" kiszivárogtatója szerint.

Egy korábban megosztott bejegyzésben a Weibo felhasználó megerősített más jelentéseket, amelyek szerint az Apple Watch Series 9 kisebb frissítés lesz. A frissítés nyilvánvalóan az eszköz S-sorozatú chipjén belüli magok újítására összpontosít, ami jelentős teljesítményjavulást eredményez, de az eszköz többi része gyakorlatilag ugyanaz lesz, mint az Apple Watch Series 8.

Az S6, S7 és S8 chipek CPU-ja az Apple Watch Series 6-ban, az Apple Watch Series 7-ben, az Apple Watch Series 8-ban, a második generációs Apple Watch SE-ben és az Apple Watch Ultra-ban gyakorlatilag azonos. 

Az S6, S7 és S8 chipek mindegyike 32 GB tárhellyel és kétmagos CPU-val rendelkezik, T8301 azonosítóval. Amikor az Apple bemutatta az S6-ot az Apple Watch Series 6-ban, akkor tett utoljára teljesítményre vonatkozó állításokat a legújabb okosóra-kínálattal kapcsolatban, azt mondta, hogy a chip lehetővé teszi az alkalmazások 20 százalékkal gyorsabb elindítását.

Az S6, S7 és S8 az Apple A13 Bionic chipjére épül az iPhone 11 termékcsaládból, és a TSMC 7 nm-es eljárásával gyártják. Az Apple 2020-ban tért át a TSMC 5 nm-es eljárására, az A14 Bionic chippel kezdve.

 További friss Telefongurus hírek erre!

A Bloomberg munkatársa, Mark Gurman szerint az S9 chip az A15 Bionic chipre épül majd. Az új chip jelentősen javítja a teljesítményt és a hatékonyságot, növeli az alkalmazások indításának sebességét és potenciálisan javítja az akkumulátor élettartamát. Az ‌Apple Watch Series 9‌ mellett az S9 chip várhatóan a második generációs Apple Watch Ultra kulcsfontosságú frissítése lesz még ebben az évben.

A pletyka a tavalyi Apple Watch Series 8 lényegét visszhangozza, amely kisebb frissítés volt a 7-es sorozathoz képest. Csak egy erősebb giroszkópot és gyorsulásmérőt, a Crash Detectiont és egy testhőmérséklet-érzékelőt adott hozzá a 2021-es elődjéhez képest.

Mivel az ‌Apple Watch Series 9‌ és a második generációs ‌Apple Watch Ultra‌ a teljesítményre helyezi a fő hangsúlyt, úgy tűnik, hogy a 2023-as új Apple Watch modellek is hasonlóan kis frissítések lehetnek. Az Apple a hírek szerint idén néhány új színopciót tervez bemutatni a termékpalettájában, beleértve a rózsaszínt az ‌Apple Watch Series 9‌ és a feketét a második generációs ‌Apple Watch Ultra‌ esetében.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

Megérkezett az első Samsung Galaxy Watch7 pletyka, és nagyon biztató

2023.10.26
| Phone Arena
Ha tétovázott a Samsung nemrégiben kiadott Galaxy Watch6-jának megvásárlása mellett, mivel a tavalyi Galaxy Watch5-höz képest viszonylag kevés jelentős frissítést kapott, a jövő évi Galaxy Watch7-ről szóló mai jelentés nagy valószínűséggel növelni fogja ezt a vonakodást.
Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

Drágább lesz az iPhone 15 Pro Max, mint várjuk

2023.07.07
| Phone Arena
Régóta írunk a 2023-as iPhone modellekről, és már csak nyolc hét van hátra attól, hogy hivatalosan is bemutassák az iPhone 15 sorozatot.
Az Apple Watch új Double Tap funkciója nem csak szórakoztató, hanem hasznos is

Az Apple Watch új Double Tap funkciója nem csak szórakoztató, hanem hasznos is

2023.11.27
| Android Authority
A szundi funkció sosem volt még ilyen egyszerű, mint az Apple új gesztusvezérlésével.
Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

Apple Watch: túlmelegedés és gyorsan merülő akkumulátorok

2023.10.28
| Phone Arena
Az Apple Watch felhasználói aggodalmuknak adnak hangot a watchOS 10.1 frissítése után.