Alcatel One Touch WP 7.8-cal

2012.10.10| Neowin

Kisebb meglepetést okozott az Alcatel tegnap, amikor bemutatta a One Touch nettáblát, most pedig itt egy Windows Phone 7.8-as mobil.

Kisebb meglepetést okozott az Alcatel tegnap, amikor bemutatta a One Touch nettáblát, most pedig itt egy Windows Phone 7.8-as mobil. Nem túl sűrűn fordul elő, hogy egy újabb gyártó csatlakozik a Microsoft mobil operációs rendszeréhez és kezd árulni Windows Phone mobilokat, az Alcatel azonban most megtette. Egy dolgot nem értünk. A WP8 előtt alig pár héttel miért adnak ki új modellt WP 7.8-cal, amikor nem lehet majd frissíteni WP8-ra? Teljesen érthetetlen, hiszen az új rendszer sokkal jobb lesz a számos nehézséggel küzdővel szemben. Két képen látható a „One Touch with WP”, amelyeket az Alcatel-Lucent orosz Twitter oldala publikált. Abszolút tetszetős a narancs színű burkolat, ám meglepő a készüléken látható Windows Phone 7.5 és a régi típusó Windows logo, ám ezek nyilván csak a tesztkészülék sajátjai, a végleges változat már megfelelő rendszerrel és logoval debütál.

Tudás szempontjából a One Touchban elérhető lesz egy egymagos, 1 gigahertzes Snapdragon S1 MSM7227A processzor, 512 megabájt RAM, 4 colos, 800×480 képpont felbontású IPS LCD kijelző, 4 gigabájt beépített tárhely, egy öt megapixeles és egy VGA kamera, valamint egy 1500 mAh-s akkumulátor, mindez egy 11 mm vékony burkolat alá rejtve. Az Alcatel One Touch with WP ára 200 euró körül alakulhat. Kíváncsian várjuk, hogyan veszi majd fel a versenyt az Alcatel Windows Phone mobilja a Samsung ATIV S-sel, a HTC 8X-szel, valamint a Nokia Lumia újdonságaival.



 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

2024.06.03
| Phone Arena
Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

2024.07.12
| 9to5 Mac
Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.