Android 15: Beta 3 és a platform stabilitási szakasza

2024.06.19| GSM Aréna

Az Android 15 Beta 3 megérkezésével a platform stabilitási szakaszába lépett, lehetővé téve a fejlesztők számára az alkalmazások tesztelését a végleges API-kkal.

Az Android 15 fejlesztése elérte a platform stabilitási szakaszát a Beta 3 kiadásával, mivel az API-k véglegesítésre kerültek, és a fejlesztők mostantól szabadon tesztelhetik alkalmazásaikat. A Google a következő hónapban még egy bétatesztet tervez kiadni, mielőtt ősszel megkapjuk a végleges verziót.

Beta 3 újdonságai

A Beta 3 számos izgalmas újítást hozott az Android 15-be. Az egyik legfontosabb fejlesztés a frissített Credential Provider egy egyérintéses passkey felhasználói felülettel, amely támogatja az arcfelismerést, az ujjlenyomatot vagy a képernyőzárat. Ez lehetővé teszi, hogy az Android 15-öt célzó alkalmazások felhasználói egyetlen érintéssel bejelentkezhessenek, a korábban szükséges kétlépcsős folyamat helyett.

 

Az új Android 15 tartalék UI-lehetőségeket is bevezetett arra az esetre, ha a felhasználók véletlenül elutasítják a jelszókulcs-kérést. Az automatikus kitöltési felhasználói felület mostantól támogatja a jelszavas javaslatokat a támogatott billentyűzeteken és legördülő menükben, ezáltal tovább növelve a felhasználói élményt és biztonságot.

 Kattintson ide a Telefonguru legfrissebb híreiért!

A Google a következő hónapban még egy bétatesztet fog kiadni az Android 15-höz, amely további finomításokat és hibajavításokat tartalmaz majd. A végleges kiadás ősszel várható, amely új szintre emeli az Android felhasználói élményét és biztonságát.

 

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

2024.07.02
| SamMobile
A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?