Androideák: megvannak a győztes alkalmazás ötletek!

2012.05.11| Telenor

Lezárult az Androideák Entertainment pályázat utolsó szakasza.

Lezárult az Androideák Entertainment pályázat utolsó szakasza. Kiderült, hogy a szakmai zsűri által kiválasztott legjobb tíz alkalmazás közül a felhasználók melyik hármat tartják a legeredetibbnek. Megszületett a február 23-i Android Workshop Entertainment rendezvényen bejelentett Androideák alkalmazás pályázat eredménye. Az öt, szórakozáshoz köthető kategóriában beérkezett 330 androidea közül a szakmai zsűri által kiválasztott top 10-re összesen több mint 1800 szavazatot adtak le a Telenor Facebook követői. Az első helyezett Csuka Miklós ötlete, a Chemistry Kids lett, amely interaktív periódusos rendszer és YouTube videók segítségével teszi érdekesebbé és játékosabbá a kémiatanulást. A nyertes kampányvideót is készített alkalmazás ötletéhez.

A második helyen Fekete Gábor androideája, a Mi volt ez a hang? végzett, amely a hang és a hang forrásának összekötésével ugyancsak a játékos ismeretszerzésben segíti az egészen kicsi gyerekeket. A harmadik dobogós elképzelés Zakota Tamás nevéhez köthető: az Országon át, láss ezer csodát app a hazai látványosságokat kapcsolja össze a turistautakkal, de az autóval kirándulni indulók számára is közelebb hozza majd a helyi nevezetességeket.

 További friss mobiltelefonos hírek! Kattintson ide!

„Nagyon örülünk, hogy az Androideák ötletpályázat második kiadása is ennyire megmozgatta Facebook követőinket. Rengeteg érdekes, hasznos javaslat érkezett, és a hajrában igazán izgalmassá vált a verseny. Hamarosan elindítjuk az alkalmazásfejlesztést, így hamarosan újabb értékes magyar nyelvű appokkal gazdagodhat a hazai androidos közösség” – mondta Badics Eszter, a Telenor közösségi média szakértője. A dobogós applikációkat a Telenor megvalósítja, és ingyenesen elérhetővé teszi a Google Play online piacterén. A befutó appok részletes leírása, illetve a verseny pontos eredménye a Telenor Facebook oldalán, az Androideák Entertainment alkalmazásban tekinthető meg.





Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

Baj van a Samsung mobilokkal, lehet téged is érint

2024.05.03
| PhoneArena
Ismerd meg a legfrissebb Samsung One UI 6.1 frissítés kihívásait és a leállás hátterét a Galaxy S22 készülékeken!
Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

2024.06.09
| Phone Arena
A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

A Face ID-s Az Apple iPhone SE 4 ára 200 ezer forint alatt lesz?

2024.05.22
| MacRumors
Az Apple 500 dollár alatti kikiáltási árat céloz meg a közelgő negyedik generációs iPhone SE modelljéért, annak ellenére, hogy a pletykák szerint számos frissítés érkezik a megfizethetőbb készülékhez.
Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

Óriási kedvezménnyel veheted most meg a kamerakirály Xiaomi Redmi Note 12 Pro+ 5G-t

2024.05.24
| Szponzorált cikk
Szeretnél egy új telefont? Egy olyan készülékre fáj a fogad, ami nem túl drága, azonban mégis olyan tulajdonságokkal rendelkezik, mint a prémium modellek legjava?