Angry Birds a Huawei App Gallery-ben

2021.07.06| Huawei

Két újabb játékkal bővült a Huawei alkalmazásboltja, az Angry Birds 2 és a Manor Matters is elérhető az AppGallery kínálatában.

Két, világszerte népszerű játékkal bővítette kínálatát a Huawei alkalmazás áruháza. Az AppGalleryben immár az Angry Birds 2 és a Manor Matters is elérhető. A Rovio első, Huawei-platformra fejlesztett népszerű játékában újra csatasorba állíthatjuk kedvenc madarainkat a zöld malacok serege ellen, míg a másik appban fejtörőkön keresztül fedezhetünk és újíthatunk fel egy régóta elhagyatott kúriát. A Playrix fejlesztői csapata ezzel már a harmadik játékát hozza el a Huawei felhasználóinak a Gardenscapes és Homescapes sikere nyomán.

Morcos madarak támadása

Már elérhető az AppGalleryben a világ egyik legnépszerűbb játéka. Az Angry Birds 2 az első Rovio játék, amely felkerült a Huawei saját alkalmazás áruházába. A játék mellett a Huawei felhasználók hamarosan testre is szabhatják telefonjaikat a Huawei Themes felületén megjelenő Angry Birds 2 hátterekkel, valamint okosóra számlapokkal.

"Nagyon izgatottak vagyunk, hogy az Angry Birds 2 mostantól több millió játékos számára lesz elérhető világszerte az AppGallery-vel való együttműködésünk révén. A Rovio küldetése a szórakoztatás, és mindig boldogok vagyunk, amikor játékaink és az általunk okozott öröm új közönséget ér el” – mondta Miikka Lindgren, a Rovio üzletfejlesztési alelnöke.

Tripláz a Playrix

A Playrix játékfejlesztő vállalat bejelentette, hogy korábbi partnerségi siker és a Gardenscapes, valamint a Homescapes népszerűsége láttán elérhetővé teszi a vállalat legújabb játékát, a Manor Matters-t is az AppGalleryben. A fejtörőkkel tűzdelt játék igazi kalandra hívja a felhasználókat, ahol felfedezhetik a rég elhagyott Castlewood-ot, átvizsgálhatják és felújíthatják a helyiségeket, hogy felfedjék a rejtett tárgyak titkait.

A Manor Matters exkluzív ajándékokkal készül a Huawei felhasználóknak, a játékosok az induláskor 500 érmét és 50 energiaegységet tartalmazó ajándékcsomagot kapnak. Emellett azok a kuponok is elérhetőek lesznek, amelyek 70%-os kedvezményt biztosítanak a Playrix Basic Pack csomag árából, vagyis a felhasználók kevesebb játékkal nagyobb haladást érhetnek el. Az európai játékosok ezen felül minden tematikus Season Challenge kezdetekor további Golden Ticket utalványokat igényelhetnek, melyek a Playrix mindhárom játékához elérhetők.

 Böngésszen tovább legfrissebb híreink között!

A Manor Matters egy újabb minőségi példa arra, hogy egy játék hogyan tudja kihasználni a Huawei HMS Core-ját, integrálva az IAP készlettel, hogy zökkenőmentes fizetési élményt nyújtson mind a felhasználók, mind a fejlesztők számára.

„A Huawei támogatása és útmutatása az indítási folyamat során és azon túl is ragyogó volt. Örülünk, hogy emiatt elindíthatunk egy másik népszerű játékunkat az AppGallery-n ”– mondta Maxim Kirilenko, a Playrix üzletfejlesztési igazgatója.

 

A cikkhez kapcsolódó linkek:


    Új és Használt GSM kiemelt ajánlatok


    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    Ismered ezt a Samsung One UI trükköt?

    2024.07.02
    | SamMobile
    A One UI lehetővé teszi egyedi parancsikonok létrehozását specifikus alkalmazásfunkciókhoz.
    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    Az Apple nem mer kockáztatni az iPhone 16-tal

    2024.06.09
    | Phone Arena
    A friss iPhone 16 akkumulátorának híre azt mutatja, hogy az Apple nem vállalja azt a kockázatot, amit az iPhone 15 Pro esetében tett.
    Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

    Letisztultabb elrendezés, könnyebb navigáció, továbbfejlesztett keresés az iOS 18 frissített Beállítások alkalmazásában

    2024.06.03
    | Phone Arena
    Ha az iOS 18 közelgő frissítésére gondol, az egyik olyan alkalmazás, amelyre valószínűleg még csak nem is gondolt, a Beállítások.
    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    Jön az iPhone 16, és ez az öt funkció megéri a várakozást

    2024.07.12
    | 9to5 Mac
    Az iPhone 16 és az iPhone 16 Pro két hónap múlva érkezik, ami azt jelenti, hogy nem most van a legjobb idő egy új iPhone 15 vásárlására.